- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.391
- 83
- Konu Sahibi wanderingstar
-
Nasıl başladı, nasıl geçti neler yaptınız biraz detay verebilir misinizBenim oğlumda da olmuştu ama çok şükür gecti görmezden gelin.
Geçmiş olsun çok, zor bir durum gerçekten evladını öyle zorlanırken görmek. Aileler tarafında bildiğim bir yatkınlık yok duymadım. İnternette okuduğuma göre 6-7 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyor diyor. Erken fark edilince terapi vs ile düzelir belki küçük yaşta yapacak bişey olmuyorAynı sorunu yaşıyoruz . Sizi çok iyi anlıyorum ve şu an ağlayarak yazıyorum . Ailede genetik bir yatkınlık yoksa korkmayın . Bizde genetik yatkınlıkta var maalesef
Benim oglum da çok erken konuşmaya başladı, 4 yasin da heyecanlandi zaman mesela geldim diycek ya ge ee e geldim gibi ben hiç görmezden geldim hiç duzeltmedim sonra sonra azalarak gecticNasıl başladı, nasıl geçti neler yaptınız biraz detay verebilir misiniz
Merhaba, burada belirttiğim maddeleri uygulamanızı öneririm, geçmiş olsunMerhaba anneler oğlum 26 aylık. 18-20 aydan itibaren konuşmayı cümle kurmayı çabuk öğrendi. 2 yaşından beridir de gayet güzel çok takılmadan konuşurdu. 3-4 gündür cümleye başlarken takılıyor a a a annne ba ba ba babaaa şişişi hikaye gibi geri kalanı akıcı konuşuyor. Bugün daha da arttı. Düzeltmiyorum, sorunmuş gibi davranmıyorum. Bildiğim kadarıyla ani korku kaygı yaşamadı. Anne babaya karşı sevecen düşkün aile yaşantımız da çok şükür kavgasız gürültüsüzdür. Neden böyle olduğunu anlamadım. Benzer sorun yaşayan, yaşamış tanıdıkları olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmalıyım?
Merhaba geçti miMerhaba anneler oğlum 26 aylık. 18-20 aydan itibaren konuşmayı cümle kurmayı çabuk öğrendi. 2 yaşından beridir de gayet güzel çok takılmadan konuşurdu. 3-4 gündür cümleye başlarken takılıyor a a a annne ba ba ba babaaa şişişi hikaye gibi geri kalanı akıcı konuşuyor. Bugün daha da arttı. Düzeltmiyorum, sorunmuş gibi davranmıyorum. Bildiğim kadarıyla ani korku kaygı yaşamadı. Anne babaya karşı sevecen düşkün aile yaşantımız da çok şükür kavgasız gürültüsüzdür. Neden böyle olduğunu anlamadım. Benzer sorun yaşayan, yaşamış tanıdıkları olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmalıyım?
Ne kadar sürdü acabaBenim oğlumda da olmuştu ama çok şükür gecti görmezden gelin.
2 3 hafta gibi bi şey di sanirimNe kadar sürdü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?