Aniden Başlayan Kekeleme

wanderingstar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
1.028
1.391
83
Merhaba anneler oğlum 26 aylık. 18-20 aydan itibaren konuşmayı cümle kurmayı çabuk öğrendi. 2 yaşından beridir de gayet güzel çok takılmadan konuşurdu. 3-4 gündür cümleye başlarken takılıyor a a a annne ba ba ba babaaa şişişi hikaye gibi geri kalanı akıcı konuşuyor. Bugün daha da arttı. Düzeltmiyorum, sorunmuş gibi davranmıyorum. Bildiğim kadarıyla ani korku kaygı yaşamadı. Anne babaya karşı sevecen düşkün aile yaşantımız da çok şükür kavgasız gürültüsüzdür. Neden böyle olduğunu anlamadım. Benzer sorun yaşayan, yaşamış tanıdıkları olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmalıyım?

Aynı sorunu yaşıyoruz . Sizi çok iyi anlıyorum ve şu an ağlayarak yazıyorum . Ailede genetik bir yatkınlık yoksa korkmayın . Bizde genetik yatkınlıkta var maalesef

Aynı sorunu yaşıyoruz . Sizi çok iyi anlıyorum ve şu an ağlayarak yazıyorum . Ailede genetik bir yatkınlık yoksa korkmayın . Bizde genetik yatkınlıkta var maalesef
Geçmiş olsun çok, zor bir durum gerçekten evladını öyle zorlanırken görmek. Aileler tarafında bildiğim bir yatkınlık yok duymadım. İnternette okuduğuma göre 6-7 yaşına kadar kendiliğinden geçebiliyor diyor. Erken fark edilince terapi vs ile düzelir belki küçük yaşta yapacak bişey olmuyor

Merhaba, burada belirttiğim maddeleri uygulamanızı öneririm, geçmiş olsun

oğlum birden kekelemeye başladı

Merhaba geçti mi

Mesela dil terapisti dort yaşındaki çocuğa ne yapıyor Giden bilgi aktarimi yapabilecek olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…