- 3 Aralık 2023
- 27
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Nurayburge
Kızım daha 15 günlükken gazları başladı. 40 ı çıktıktan hemen sonra kolik olduguna emin olduk. Tanı da aldık. Şuan 3.5 aylık Bi ara çok iyiydi rüya gibi bir 10 gün geçirdik uykuları harikaydı ağlamıyordu. Sonra husyuzlanmaya başaldı ama kolik gibi değildi. Daha 3 aylıktı. Baktım alt dişleri çıkmaya başlamış ( beyaz Bir zemin oluşmuş ama dişler çıkmamış. Ona yordum ki salyaları çok artmıştı. Sonra kilo alımı azdı. 1 ayda yaklaşık 420 gram almıştı sadece mama takviyesi başladım ben de(bebevita1). Kilo aldı güzel ama son 1 haftadır kolik rezalet Bi halde. Korkunç şekilde artış gösterdi kolik ki azalmıştı epey. Sab simpleks kullanıyordum. Mamayı bırakalı 3 gün oldu ama krizler çok şiddetle devam ediyor. Üstten gazı ve kusması da arttı. 3 saatte bir emiyor ve hep ememyle kavga ederek bana vurarak ememnin ucunu çekiştirerek emiyor. Emerken çok sinirli oldugu için çoook hava yutuyor. Elimden nişey gelmşyor.Geğirtsem ve saatlerce dik tutsam da geçmiyo.Berbat haldeyim depresyonun eşiğindeyim. Sürekli ben ne yedim de böyle oldu ne yaptım da oldu niye geçmiyor ne yapabilirim diye sorgulamaktan da o kriz saatlerinde yavrumun akan gözyaşlarından da yıldım. Çok zorlanıyorum.
Sizce bu hikayeye göre kolik niye arttı? Bana dua edin...
Sizce bu hikayeye göre kolik niye arttı? Bana dua edin...