Merhaba, ocak ayının sonun da amh değerim 1.55 çıkmıştı ve aşılamaya başladılar üçüncü aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yapıldı aynı hastane ve aynı merkezde yeniden amh bakıldığında 0.67 çıktı bir anda bu kadar düşme olabilir mi? Bende çikolata kisti var ca değerim de 187 çıktı bunlara adetin ikinci günü bakıldı diğer hormonlarım normal değerin de bu şekilde olanlar var mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANİDEN AMH DEĞERİ DÜŞMESİ
- Konu Sahibi Ayrk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #çikolata kisti #tüp bebek amh
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Çok geçmiş olsun ben de yeni çıktı kislerim daha ince yoktu tüp bebek tedavisi gördüm benim de amh değerim.0.4 tü geçen sene yaptım olmadiMerhaba, ocak ayının sonun da amh değerim 1.55 çıkmıştı ve aşılamaya başladılar üçüncü aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yapıldı aynı hastane ve aynı merkezde yeniden amh bakıldığında 0.67 çıktı bir anda bu kadar düşme olabilir mi? Bende çikolata kisti var ca değerim de 187 çıktı bunlara adetin ikinci günü bakıldı diğer hormonlarım normal değerin de bu şekilde olanlar var mı ?
Şimdi de kisim var diye almadım ilk önce kislerimi tedavi edeceğini söylemişti doktor hatta dün gittim doktora ilaç fln verdi fitil verdi bakalım . Sizde kisleriniz e bakın sorun eğer engel değilse tüp bebeğe sonra yapın . Gerçekten kolay değil . Rabbim yardım etsin inşallah
Merhaba bana bu ay sis çekildi bir sorun çıkmadı bir sonraki ay ilaçlarıma başlayacağım doktorum amh 0,67 olunca önce yumurta toplama yapacağız dedi şu durumda ameliyat gibi bir düşüncemiz de yok ama ilerleyen süreçte duruma göre bakacağız dediÇok geçmiş olsun ben de yeni çıktı kislerim daha ince yoktu tüp bebek tedavisi gördüm benim de amh değerim.0.4 tü geçen sene yaptım olmadi
Şimdi de kisim var diye almadım ilk önce kislerimi tedavi edeceğini söylemişti doktor hatta dün gittim doktora ilaç fln verdi fitil verdi bakalım . Sizde kisleriniz e bakın sorun eğer engel değilse tüp bebeğe sonra yapın . Gerçekten kolay değil . Rabbim yardım etsin inşallah
- 10 Şubat 2023
- 584
- 234
- 23
Malesef olabiliyor 1 yıl ömce 0.93tü şuan 0.03 çıktı doktorum rakamlar bizim için önemli değil önemli olan utrasonda kaç yumurta saydığımız dediMerhaba, ocak ayının sonun da amh değerim 1.55 çıkmıştı ve aşılamaya başladılar üçüncü aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yapıldı aynı hastane ve aynı merkezde yeniden amh bakıldığında 0.67 çıktı bir anda bu kadar düşme olabilir mi? Bende çikolata kisti var ca değerim de 187 çıktı bunlara adetin ikinci günü bakıldı diğer hormonlarım normal değerin de bu şekilde olanlar var mı ?
- 10 Şubat 2023
- 584
- 234
- 23
Kist kaç mm canım ara kanama yapıyormuydu benim 1.5 ara kanama yapıyor bakalım dr bana ne diyecekÇok geçmiş olsun ben de yeni çıktı kislerim daha ince yoktu tüp bebek tedavisi gördüm benim de amh değerim.0.4 tü geçen sene yaptım olmadi
- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Ara kanama yapmıyodu ama.agrilarim vardı benim 2 cm ydi . Amh değerim çok düşmüş 0.54 olmuşKist kaç mm canım ara kanama yapıyormuydu benim 1.5 ara kanama yapıyor bakalım dr bana ne diyecek
- 10 Şubat 2023
- 584
- 234
- 23
Kaç ayda düştü bu kadar benimde 1 yılda 0.98den 0.03 düştüAra kanama yapmıyodu ama.agrilarim vardı benim 2 cm ydi . Amh değerim çok düşmüş 0.54 olmuş
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.678
- 548
- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Benim geçen sene yaptım 0.413 tü geçen hafta yaptırdım 0.54 olmuş bir sene de bu kadar duşmuş yaşım da 22Kaç ayda düştü bu kadar benimde 1 yılda 0.98den 0.03 düştü
- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Hayıt macunu nu nasıl yaptınız ne kadar bir süre kullandınızAmh benim de 0,1 di , hayıt macunu kullandım ve kasık bölgesi , sırt taraması hacamati ile aniden hamile kaldım, o sıra amh de az da olsa yükselmişti, 0 ,28 olmuştu, bence hacamat yaptırın ayda bir kasık bölgesine bir de kuyruk sokumuna...
- 22 Mayıs 2023
- 1.455
- 1.543
- 53
Sizin sonucunuz düşmemiş ki yükselmişBenim geçen sene yaptım 0.413 tü geçen hafta yaptırdım 0.54 olmuş bir sene de bu kadar duşmuş yaşım da 22
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.678
- 548
6ay kullandım set halinde satın aldımHayıt macunu nu nasıl yaptınız ne kadar bir süre kullandınız
- 10 Şubat 2023
- 584
- 234
- 23
Toplamda kaç kupa vuruluyor cnımAmh benim de 0,1 di , hayıt macunu kullandım ve kasık bölgesi , sırt taraması hacamati ile aniden hamile kaldım, o sıra amh de az da olsa yükselmişti, 0 ,28 olmuştu, bence hacamat yaptırın ayda bir kasık bölgesine bir de kuyruk sokumuna...
- 8 Ocak 2015
- 6.057
- 19.032
- 248
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.678
- 548
Bana kız kardeşim yapıyor, o genelde ihtiyaca göre belirliyor sayısını veya hangi aylarda yapmam gerektiğini, isijin ehli birine yaptır mutlaka , kasık ve tarama hacamatı kesinlikle iyi geliyor, benim adetlerim kesilmişti sırt hacamati yapıldı ayağa kalkmam ile benden kan boşaldı resmen , hacamat kılcal damarlardaki tıkanıklıkları açıyor ve daha birçok faydası var , ben normal sağlıklı olabilmek için yaptırdım ama aniden hamile olduğumu öğrendim o ay tüp bebek yapacakken hamile kaldımToplamda kaç kupa vuruluyor cnım
- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Anldm peki hacemati sırtınıza tek mi yaptiniz yoksa kasiklara da mi6ay kullandım set halinde satın aldım
- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizde kazasız belasız yavrunuzu büyütün inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip.eylesin . Benim kanamalarım var ama adet gecikmesi oluyo bazende erken oluyorum ama sadece 3 gün fln normalde 5 ve 6. Gün duş alırdımBana kız kardeşim yapıyor, o genelde ihtiyaca göre belirliyor sayısını veya hangi aylarda yapmam gerektiğini, isijin ehli birine yaptır mutlaka , kasık ve tarama hacamatı kesinlikle iyi geliyor, benim adetlerim kesilmişti sırt hacamati yapıldı ayağa kalkmam ile benden kan boşaldı resmen , hacamat kılcal damarlardaki tıkanıklıkları açıyor ve daha birçok faydası var , ben normal sağlıklı olabilmek için yaptırdım ama aniden hamile olduğumu öğrendim o ay tüp bebek yapacakken hamile kaldım
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.678
- 548
Amin, Allah razı olsun, Hacamat olun mutlaka , hacamat şifadır gerçekten...Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizde kazasız belasız yavrunuzu büyütün inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip.eylesin . Benim kanamalarım var ama adet gecikmesi oluyo bazende erken oluyorum ama sadece 3 gün fln normalde 5 ve 6. Gün duş alırdım
- 24 Mart 2023
- 126
- 103
- 23
Kimseye güvenemiyorum o konuda bakalım.ya . İstanbul gebze de kalıyorum.Amin, Allah razı olsun, Hacamat olun mutlaka , hacamat şifadır gerçekten...
Bende hacamat yaptırmak istiyorum ama bu ay iğnelere başlayacağım önce baskılama yapılacak ilaçlara etkisi olabilir diye transferden önce bir boşluk bulursam yaptıracağımAmh benim de 0,1 di , hayıt macunu kullandım ve kasık bölgesi , sırt taraması hacamati ile aniden hamile kaldım, o sıra amh de az da olsa yükselmişti, 0 ,28 olmuştu, bence hacamat yaptırın ayda bir kasık bölgesine bir de kuyruk sokumuna...