Doğum stresim hiç olmamıştı hep normal doğum düşünüyorduk doktorumuz ve aile olarak,, gebeliğimin 36. haftasında ben artık iyice ağırlaşmaya başladım hem yazın ortası sıcaklar bir yandan hem alabildiğine stress (çevre faktörü) derken bir gece Hayırdır inşallah rüyamda kendimi gördüm elimde beyaz bir kağıt vardı,, kağıtta ''normal doğum yaparsam bebeğimin kordon sorunundan vefat edeceği yazıyordu,, tahmin edin sabah nasıl bir ruh haliyle uynadığımı
. Kimseye söyliyemedim yok işte stressten görüyosun falan filan derler iyice bozulmuş sinirlerim daha da bozulur diye,, Neyse 38 haftanın içindeyken bebeğimin gelişimi ve kilo alımı durdu,, Bunun üzerine doktorumuz 3 gün sonra doğumun gerçekleşeceği hastanede randevu verdi. Gittik tabii hepimiz normal bekliyoruz,, muayeneler neticesinde bebeğimin kordonun kısa olduğu kanala inemediği ve kordon sorunu sebebiyle gelişimin durduğu söylendi,, Apar topar sezeryana alındım ve Güzeller güzeli kızımı sağlığıyla sıhhatiyle kucağıma aldım.. Bu olay belkide hayatımda yaşadığım en keskin unutulmaz an oldu,, Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun,, benim ömrümden alsın evladıma versin ve Allah kimseyi evladının acısıyla imtihan etmesin .. Buda işte benim paranormal doğum hikayem =))