Bunu yaşamayan yoktur herhaldeMerhaba değerli kadınlar kulübü ;
Arkadaşlar küçüklüğümden beri her uyuduğumda kısa (5’ saniye ) içinde refleks bi hareketle uyanıyorum sanki uçurumda düşüyorum öylece korkarak uyanıyorum. Bu aralar daha fazla oldu aranızda bunu yaşayan var mı ? Çevremde kime söylesem anlam veremiyorlar ki bende öyle merak ettim açıkçası.
Bende de oluyor onemsemıyorum hiç önemli degıldır herhaldeMerhaba değerli kadınlar kulübü ;
Arkadaşlar küçüklüğümden beri her uyuduğumda kısa (5’ saniye ) içinde refleks bi hareketle uyanıyorum sanki uçurumda düşüyorum öylece korkarak uyanıyorum. Bu aralar daha fazla oldu aranızda bunu yaşayan var mı ? Çevremde kime söylesem anlam veremiyorlar ki bende öyle merak ettim açıkçası.
Evet evet oluyorMerhaba değerli kadınlar kulübü ;
Bende çok takmazdım ama bu aralar çok olunca taktım birazBende de var
Ama çok yorgun olunca oluyor genelde .ama takmiyorum acikcasi.
Yok öyle değil aniden uyanıyorum sanki uçurumda düşecek gibi irkiliyorum.Uykuya daldığınız andaki sinir boşalması/rahatlamasından mı bahsediyorsunuz?
temizlikten dolayı olacağını düşünmüyorum bi Başak Burcu olara aşırı titizim temizlikten dolayı. Stres, stres var belkide haklısınız bundan kaynaklıdır olabilir.Annem yatağın altı az tozlansa veya kağıt parçası vs olsa uyuyamaz irkilir uyanır hemen. Temizlediği vakit rahat uyuduğunu söyler. Sizinki de bu tarz birşey mi acaba? Stres, sıkıntılı bir hayatınız mı var yada.
İşte aynisi . Ama bende y stres altındaysa isem ya da yorgun olunca yaşıyorum bunuYok öyle değil aniden uyanıyorum sanki uçurumda düşecek gibi irkiliyorum.
Kız öyle deme sonra yaşarsın öyle güzel gelmiyorAy ben küçükken cok yaşardım. Özledim ya yaşamayı
Bende öyle düşünüyorum.İşte aynisi . Ama bende y stres altındaysa isem ya da yorgun olunca yaşıyorum bunu
Bilinçaltı ile ilgili bisey sanirim
Aniden kalkınca eşimde sanıyor kötü kabus gördüm korkuyor adamcağız.Evet evet oluyornedenini asla çözemedim Biryerden düşüyorum gibi sıçrıyorum uykumda.
Hakkısınız. Ama böyle bi nedenle doktora gitmekten çekindim açıkçası belki gitmem gerekiyor.O bir defa olsa bile başına gelmistir insanların.
Ama bunun sürekli tekerrür etmesi ve süresinin bile sasmamasi pek normal değil sanki..
Nöro'ya görünmelisin bence.
Haklısınız. Artık doktor şart. Açıkçası böyle bi nedenle doktora gitmeyi çekindim biraz.Bunu yaşamayan yoktur herhaldeAma sizin her uyuduğunuzda yaşamanız normal değil. Düzenli olarak yaşıyorsanız bence doktora bi gidin
Inan eskiyi hatırlattın bana. Simdi ara ara çocuklarım uykularından sıçrayarak kalkıyor. Onlara " ooo süper, her atlayışta boyunuz uzuyor" yalanını sıkıyorum.Kız öyle deme sonra yaşarsın öyle güzel gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?