Ani refleks?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tzlm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
168
143
23
25
Merhaba değerli kadınlar kulübü ;
Arkadaşlar küçüklüğümden beri her uyuduğumda kısa (5’ saniye ) içinde refleks bi hareketle uyanıyorum sanki uçurumda düşüyorum öylece korkarak uyanıyorum. Bu aralar daha fazla oldu aranızda bunu yaşayan var mı ? Çevremde kime söylesem anlam veremiyorlar ki bende öyle merak ettim açıkçası.

Bende de var
Ama çok yorgun olunca oluyor genelde .ama takmiyorum acikcasi.

Bunu yaşamayan yoktur herhalde Ama sizin her uyuduğunuzda yaşamanız normal değil. Düzenli olarak yaşıyorsanız bence doktora bi gidin

Bende de oluyor onemsemıyorum hiç önemli degıldır herhalde

O bir defa olsa bile başına gelmistir insanların.
Ama bunun sürekli tekerrür etmesi ve süresinin bile sasmamasi pek normal değil sanki..
Nöro'ya görünmelisin bence.

Evet evet oluyor nedenini asla çözemedim Biryerden düşüyorum gibi sıçrıyorum uykumda.

Annem yatağın altı az tozlansa veya kağıt parçası vs olsa uyuyamaz irkilir uyanır hemen. Temizlediği vakit rahat uyuduğunu söyler. Sizinki de bu tarz birşey mi acaba? Stres, sıkıntılı bir hayatınız mı var yada.

temizlikten dolayı olacağını düşünmüyorum bi Başak Burcu olara aşırı titizim temizlikten dolayı. Stres, stres var belkide haklısınız bundan kaynaklıdır olabilir.

Yok öyle değil aniden uyanıyorum sanki uçurumda düşecek gibi irkiliyorum.
İşte aynisi . Ama bende y stres altındaysa isem ya da yorgun olunca yaşıyorum bunu
Bilinçaltı ile ilgili bisey sanirim

O bir defa olsa bile başına gelmistir insanların.
Ama bunun sürekli tekerrür etmesi ve süresinin bile sasmamasi pek normal değil sanki..
Nöro'ya görünmelisin bence.
Hakkısınız. Ama böyle bi nedenle doktora gitmekten çekindim açıkçası belki gitmem gerekiyor.

Bunu yaşamayan yoktur herhalde Ama sizin her uyuduğunuzda yaşamanız normal değil. Düzenli olarak yaşıyorsanız bence doktora bi gidin
Haklısınız. Artık doktor şart. Açıkçası böyle bi nedenle doktora gitmeyi çekindim biraz.

Kız öyle deme sonra yaşarsın öyle güzel gelmiyor
Inan eskiyi hatırlattın bana. Simdi ara ara çocuklarım uykularından sıçrayarak kalkıyor. Onlara " ooo süper, her atlayışta boyunuz uzuyor" yalanını sıkıyorum.

Aynısını anam yapmıştı. Hep eskilerin suçu...

Hipnik seğirme olabilir bir google a yazın yaşadıklarınız benzerse korkmaya gerek yok sanırım bu herkese olur kaslar rahatlarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…