Merhaba bizde tüp bebek sürecine yeni başladık benimde pcos var 3 buçuk yıldır evliyiz yaklaşık 2 senedir çocuk isteğimiz var bizde doktora ilk gittiğimizde ne olucağını bilmeden gitmiştik doktorumuz bize aşılama ve tüp bebek karşılaştırması yaptı ben 24 eşim 25 yaşında yaşımız genç olduğu için tüp bebek diye diretmedi doktorumuz bizim karar vermemizi istedi ve biz tüp bebeğin tutma olasılığı daha yüksek olduğu için ve artık sabrımız kalmadığı için tüp bebeğe karar verdik pazartesi günide opu oldum 20 yumurta toplandı 1. Gün 9 yumurta döllendiği haberi verildi yarında 3. Gün inşallah güzel haberler bekliyoruz 5. Gün embriyosu dondurulucak ve rahim dinlendirilmesi yapılıcak transfer sonra belirlenecek(kusura bakmayın uzaatım biraz
)bizimde maddi olarak pek gücümüz yoktu ama inşallah birşeyleri başardığımız zaman hiç önemi kalmayacak sizede bu yolda başarılar diliyorum Rabbim inşallah sizinde benimde çabalarını boşa çıkarmasın ve aklınızda birsürü soru var biliyorum çünkü aynı şeyleri ben ve bizim gibi olan kadınlarda yaşıyor görüyoruz yalnız değilsiniz kalbinizi ferah tutun