Ani görme,konuşma kaybı, uyuşmalar

falanist

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.284
7
arkadaşlar yaz başında 1 ay aralıkla başıma gelen bir durumdan bahsetmek istiyorum. başımın sol tarafında inanılmaz bir ağrıyla uyandığım bir günde, aniden önce görmede bulanıklık, konuşmada zorluk (cümleyi akılda tam olarak kurma fakat konuşunca tamamen anlamsız şeyler çıkması), dilin sağ tarafında ve önce sağ el parmaklarında ve sonra tamamen sağ kolda uyuşma yaşadım. 1 ay aralıkla 2. kez oldu. MR çektirdim fakat bir şey çıkmadı, doktor sinirseldir falan dedi. pko tedavisi için ... kullanıyorum, prospektüsünde buna benzer etkiler de var. sizce ondan mı oluyordur? daha önce böyle bir şey yaşayanınız varsa lütfen paylaşın...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence vakit kaybetmeden doktora git.belki bir yan etki olarak ortaya cıkmış olabilir ama tek başına bir rahatsızlık olmadıgından emin ol öncelikle ..geçmiş olsun canım ..

canım daha önce bu ilacı için bende kullandım ama başıma hiç senin anlattığın gibi birşey gelmedi tabi her bünye bir olmaz ama anlattıklarında zehirlenmeye benziyor daha önce bende besin zehirlenmesi geçirmiştim anlattığına benziyor uyuşma hariç bence böyle önemli şeyler ertelemeye gelmez her türlü tahlili yaptır sağlık taramasından geç,geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…