• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ani bi karar verdım krepe balyaj !! ( yarmdmlarınzı beklıyorum)

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
46
İstanbul
merhaba arkadaslar anı bı kararla saclarıma suan krepe balyaj yaptırmak ıstıyorum arkadasıma haber verdım bır saate kdr yanımda olur kuafore gıdıcez beraber saclarım kendılıgnden acık kullu kumral dogal bı renk onun uzerıne krepe balyaj attırcam ama hangı renk hangı ton olcagı konusunda bı fırkım yok kızlar nasıl bısey bu tam olarak bıde ornek resımlerınız varmı yardımcı olursanız benı cok mutlu edersınız donuste buraya bı hayal kırıklıgıyla donmek ıstemıyorum sevgıler...

Krepe balyajda koyudan açığa açılcak saçların dipler koyu uçlar sarı. Ben çok beğeniyorum saçlarıma kıymasaydım bi zamanlar bende yaptıracaktım.

Son düzenleme:
yenı gordum konuyu:=) yaptırdım cok guzel oldu hatta uzerınden ıkı ay gectı ama kuafor sarkıntılık yapınca tekrar aynı yere gıtmedım.. öyle duruyor saclarım daha bısey yaptırmayı dusunmuyorum:)

Back