Merhaba;
1,65 boyundayım
38 ve 40 bedene uyumlu,
nişan/düğün özel günde giyilebilecek diz hizasında kısa kollu veya çok olmayan elbise arıyorum.
canım deri ceketlerin beden ve fiyatları nedirmontlar l beden elbiseler 38-40 uyumlu canım sıfır kollular varEki Görüntüle 1526105 Eki Görüntüle 1526106 Eki Görüntüle 1526107 Eki Görüntüle 1526108 Eki Görüntüle 1526109
l beden canım değişiyo fiyat somon sıfır 50 diğerleri 40canım deri ceketlerin beden ve fiyatları nedir
tamam canım tşklerl beden canım değişiyo fiyat somon sıfır 50 diğerleri 40
rica ederim canımtamam canım tşkler
kapşonlu lacivert canım kapşonu çıkıyor rodi gri incecik tam mevsimi şu an her renkle uyar içi file terletmeyen kumaştan
canım rodimood olan ince mevsimlik sıfır gri olan 30 liracanım deri ceketlerin beden ve fiyatları nedir
veya çok olmayan demişssiniz de çok ne olmayan? benim sayfamda elbise var birkaç tane. ilginizi çekerse koymadıklarım da olaabilir.Merhaba;
1,65 boyundayım
38 ve 40 bedene uyumlu,
nişan/düğün özel günde giyilebilecek diz hizasında kısa kollu veya çok olmayan elbise arıyorum.
cnm elbiselerin boyları ve bedenleri kaç?ne kadarlar???indirim yazmışsın sayfanda..ne kadara düştüler bilemedim..Eki Görüntüle 1526092 benim elimde bunlar var