Bebek İkinci El Angelsounds Fetal Doppler Angeltalk

Sincov

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
27
11
41
SATILDI Kulaklığı ve ara kablosu hiç açılmadı. Cihazı da sadece 2 ya da 3 kere kullanmışımdır. Bebeğim artık kendini iyice hissettirdiği için ihtiyaç duymuyorum. Jeli mevcut değil ama ben de bebek yağıyla kullandım :) 45 TL, kargo sizden :)

IMG_2684.jpg IMG_2682.jpg IMG_2683.jpg IMG_2685.jpg IMG_2686.jpg

Son düzenleme:
Merhaba bu cihazı nerden aldınız yada sattığınız kişi satmak ister mi ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu tekrar 15 haftalık hamileyim bu ürüne ihtiyacım var ama hiç bir yerde bulamıyorum

Hem cok gecmis olsun hem de hayirli olsun. Umarim hic sorunsuz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.
Ben internetten almistim. Gittigidiyor dan sanirim. Satin alan kisiyle bir iletisimim yok o yuzden bir sey diyemiyorum. Bebecruz da da doppler diye arattigimda 2 sonuc cikti ikinci el olarak.

Hem cok gecmis olsun hem de hayirli olsun. Umarim hic sorunsuz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.
Ben internetten almistim. Gittigidiyor dan sanirim. Satin alan kisiyle bir iletisimim yok o yuzden bir sey diyemiyorum. Bebecruz da da doppler diye arattigimda 2 sonuc cikti ikinci el olarak.
Amin canım inşallah bi bakayım oraya hemen bi kaç yerde var ama satan kişiler mesajlara cevap vemedikler için Alamıyorum

Teşekkür ederim canım bi kaç tane buldum orda umarım cevap verirler ve alırım çok sağol

X