angelique1 Meme Estetiği Ameliyatı

angelique1

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
36
6
Gecen hafta gögüs estetiği yaptırdım, iyi ki yaptırmısım.. goguslerim muhtesem duruyorlar..Üstelik ameliyatım o kadar sorunsuz gecti ki manikür yaptırmaktan farksız gözumde.. ameliyattan uc gun sonra dansetmeye cıktım saatlerce dansettim hic bir sey olmadı, cok mutluyum.. dusunen ve karar veremeyen varsa mutlaka yaptırsın.. tek onemli olan sey doktor secimi burada.. iyi bir doktor harikalar yaratıyor:)

görüntü güzel oluyorda ilk günler, bir an önce yumuşasalar bide, 2 ayım dolmak üzere halen yumuşama tam olmadı:KK43:(

Arkadaşlar meraba bende yeni katıldım aranıza karın germe yaptırmak istiyorum.Tavsiye olarak kimi tavsiye edersiniz.

hayırlı olsun canım gule gule kullan ..benım goguslerımde bekarlıgımdakı gıbı guzel degıl artık bır bebegım var emzırmedım ama ıcındekı sut boşalıncaa baya bır cıvıklastı vee kuculdu vee asagı dogru sarkık vazıyette ınaın kendıme guvenım azaldıı..eşimee karsıı sankı utanıyorumm..keske ımkanım olsada bende amelıyat olabılsem hayırlı olsun tekrar

valla ben 4 gun nefes alırken dahı acı cektım dogrulamadım ancak 4 gun sonun da toparlayabıldım benımde kas ustu oldugu halde boyle hıc acısız atlatanlara hayret edıyorum valla......

canim öncelikle gecmis olsun....ya benimde aklimda su siralar felaket var gögüs büyültme ama cesaretim yok ve bu konuda bayaaa bil bilgisizim :KK43:

shebsheb, Tugrul Turan'a gittim 6 milyar odedim ama degdi.. daha ucuza da yaptırabilirdim ama estetik diye riske atmak istemedim..

tuğrul bey oldukça meşhur. 6 bin benim için malesef çok fazla çünkü ben hem göğüs hem de burun düşünüyorum. 7000 e bi doktor buldum ama şu barış çakır ismini o kadar duydum ki onunla da görüşüp öyle karar vericem. yalnız meme ucundan girmek istiyor doktor kendi kardeşine öyle yapmış :) hissizlik 6 ay oluyomuş sonra geçiyommuş ayrıca iz olayının tamamen ordan kapandığını çünkü meme ucu derisinin iz tutmayan bir yapısı olduğunu söyledi. tenimiz beyaz olduğu için nerden olursa olsun iz kalacağını söyledi.

meme ucu bana hep riskli geliyor bilemiyorum işte. üç doktorla konuştum üçü de ayrı konuştu ve bunlar oldukça meşhur doktorlar. kafam iyice karıştı anlayacağın. hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
kızlar sizce devlet hastaneleri bu konuda güvenilir değil mi?

açıkçası bana devlet hastaneleri estetik konusunda güvenilir gelmiyor
Bu konunun iyileri genelde özel doktorlar oluyor
Göğüs estetiği konusundada en iyi ismin Tuğrul Turan olduğunu düşünüyorum

z£yn€p;13340996 .!.:
açıkçası bana devlet hastaneleri estetik konusunda güvenilir gelmiyor
Bu konunun iyileri genelde özel doktorlar oluyor
Göğüs estetiği konusundada en iyi ismin Tuğrul Turan olduğunu düşünüyorum

devlet hastaneleri maddi bakımdan çok iyi,kafam biraz karşık,eğer iyi bir doktora yaptırayım dersem bi süre daha beklemem gerekecek yada ailemden yardım almam gerekecek ki istemiyorum..bu konuda devlet hastanelerine güvenmek istiyorum aslında ben kafam çok karışık benneyaptımki

devlet hastanelerinin gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum ama tabi özel hastanelerdeki yoğun ilgi alakayı arama devlet hastanesinde. odalarında aman aman bi konfor yok. ayrıca iyi bi doktor araştırıp bulduğun sürece hastanenin devlet hastanesi olması mühim olmamalı bence

her konuda size yardımcı olmaya calısırım, ama ameliyat olmus biri olarak cesareti olmayanlara sunu diyebilirim, benim icin manikur yaptrmaktan farksızdı..ansızın karar werdim iki gun, gece gunduz doktor ve prosesi arastırdım sonra ucak biletimi alıp ameliyat oldum, kısacası korkacak vaktim bile yoktu.. ama iyi ki aniden yaptırmısım simdi inanılmaz mutluyum.. son birkac gundur ingilterede hava cok guzeldi kısa sortumu ustune askılımı cektim inanılmaz kendime guwenım arttı muhtesem hissediyorum

:
devlet hastanelerinin gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum ama tabi özel hastanelerdeki yoğun ilgi alakayı arama devlet hastanesinde. odalarında aman aman bi konfor yok. ayrıca iyi bi doktor araştırıp bulduğun sürece hastanenin devlet hastanesi olması mühim olmamalı bence

ben sadece ameliyattan sonra sorun yaşamak istemiyorum ,ilgi alakayı gerektircek bi durum olmasın mümkünse konforu çok mühim değil benim için

hastanede kalmadan çıkanlar vardı,siz kaldınız mı:uhm:

:

ben sadece ameliyattan sonra sorun yaşamak istemiyorum ,ilgi alakayı gerektircek bi durum olmasın mümkünse konforu çok mühim değil benim için

canım doktorun gerek görmezse hastanede kalmana gerek kalmıyor
mesela bende kalmamıştım
zaten hastanede kalmamı gerektirecek ne ağrı ne sızı yaşadım
ameliyat olduğum günde normal hayata döndüm zaten
inşallah seninde sorunsuz geçer ameliyatın :)
seni acele etmen konusunda çok iyi anlıyorum
insan biran önce olmak istiyor sonuna kadar hak veriyorum
ama yinede aceleyle yanlış bi karar verme
devlette bile olsan iyice araştır kafana yatıp kendini rahat hissediyorsan öyle ol

:

1 gece kaldım.. drenleri ameliyat olduğunun ertesi günü çıkarıyolar, onları çıkarınca beni de çıkardılar :) gece ateş-tansiyon ölçüyolar,3 saatte bi drenler kontrol ediliyo, bi terslik var mı diye kontroller fln, ertesi sbha da bi terslik yoksa gönderiyolar

sorum olucak arkadaslar 260 cc takıldı çok mutsuzum küçücük oldu 375 taktıran var mı

zeynep, sana bir sorum var, sen de tugrul beye ameliyat oldun.. goguslerinin buyuklugu azalıyor mu sıslıkler ve odem ınınce, cok bir degisiklik oluyor mu . kuculmesınden korkuyorum:KK43:

hayır canım bende küçülmesinden korkuyordum ama bende küçülme olmadı
hatta bandajlar alındığında 94 cm idi şimdi 96 cm
2 cm büyümüş mü ne :)
Zaten Tuğrul Bey'e sorduğumda o da küçülmez demişti için rahat olsun o konuda:)

X