- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ay bunlarda napıcağını şaşırdı artık yakında mars'a taşınıyolar ay'a tatile çıktılar diye bi haber alırsam hiiiiçç şaşırmamAngeline Jolie ve Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.
Angeline Jolie ve Brad Pitt İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. Akşam'ın haberine göre, 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi. Ünlü çift denizden birkaç metre uzaklıktaki ve yaklaşık 10.000 metrekarelik bir dış yüzeye sahip villa için peşin olarak 2.6 milyon dolar ödeme yaptı. 7 yatak odası, iki oturma odası, özel havuz ve spor salonu bulunan villayı dünyaca ünlü yıldızlara emlak satışı yapan emlak simsarı Alessandro Proto buldu.
radikal
HahahahhahaTüh orayı biz alacaktık,neyse yabanciya gitmemis
Ama bibicim en güzel yer oraydi,yan tarafın villasi küçük 5 yatak odasi,1 salonu var. her gün ayni odada yatamam ben. 7 yatak odasi şart yani tatlimHahahahhahayanlarıda boşmuş
Aaa düşündüğün şeye bak 5.den sonra başa dönersinAma bibicim en güzel yer oraydi,yan tarafın villasi küçük 5 yatak odasi,1 salonu var. her gün ayni odada yatamam ben. 7 yatak odasi şart yani tatlim
Prensiplerime ters diyorum anlatamiyorum galibaaaAaa düşündüğün şeye bak 5.den sonra başa dönersin
Sana saray verelim hazır yapılmış bilmem kaç odası var ama rte oturuyor şimdik napsak kiPrensiplerime ters diyorum anlatamiyorum galibaaaayrıca sensin fakir tabii ki de o kadar param var
Alçak gönüllü bir insanim ben 7+2 yeter bana fazlasinda gözüm yokSana saray verelim hazır yapılmış bilmem kaç odası var ama rte oturuyor şimdik napsak ki
Hadi inş.Alçak gönüllü bir insanim ben 7+2 yeter bana fazlasinda gözüm yokhem nazara gelirim kizz rte otursun da o nazara gelsin