Kontakt Lens Angelinanın göz renginde lens

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
Kızlar ben numaralı lens alıcam.Buna en yakın rengi hangi markayla elde edebilirim. (Gözlerim kahverengi)

bence solotica esmeralda daha yakın bir sonuç elde etmenizi sağlar verdeler kahve gözde bu denli belirginbir ton olmaz yarı opak verdeler esmeralda ise opak seriden ve ton olarakta buna daha yakın...

bence solotica esmeralda daha yakın bir sonuç elde etmenizi sağlar verdeler kahve gözde bu denli belirginbir ton olmaz yarı opak verdeler esmeralda ise opak seriden ve ton olarakta buna daha yakın...

solotica fkirlerini paylaşın fln die bir bölüm war ordan arzu hanım satıyor solotica lensi.
ordan arzu hanıma sormak lazım o şak diye bliyorçprof olmş artık:)
oraya bir yaz bence....

eğer gerçek göz rengi bal rengi veya elamsı tonlardaysa hidrocor verdeler bu gözlerde o resimdeki duruşa yakın sonuç verebilir ama direkt kahve gözde o sonucu pek vermiyor...
angelinanın resmindeki ton verde marineden ziyade verde karekterli bir yeşil tonu gibi geldi bana....

Son düzenleme:
bu rsmde fotoşop olduğu için yeşil durmuş.güneş haklı. bu renk verde. ama angelinanın normal göz reng verde marine

benim çok biilgim yok ama esmeralda daha yakın bu renge ayrıca genelede koyukahvelerde esmeralda daha yoğun bir yeşil duruyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…