Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Dünyanın her yerinde kadınlar onun dudaklarına sahip olmanın yollarını arıyor. Angelina Jolie’nin dudakları doğuştan kalın ama o da dudak dolgunlaştırıcı ürünlerden yararlanıyor. İşte adım adım Angelina Jolie’nin dudak makyajı:
Dudaklarınızı sıcak suyla ıslatılmış bir bezle yarım dakika kadar ovalayın. Yumuşak bir diş fırçası da aynı işlevi görür. Dudaklarınızı kuruladıktan sonra dudak dolgunlaştırıcı bir ürün uygulayın. Açık kahverengi ya da ten rengi bir dudak kalemiyle dudaklarınızın çerçevesini çizin ve içini doldurun. Kalemin rengi teninize ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Bunun üzerine, açık renkli, mat bir ruj uygulayın. Rujun fazlasını dudaklarınıza bastırdığınız bir kağıt mendille alın. Üzerine renksiz bir parlatıcı sürün. Eğer rujunuzun kalıcı olmasını istiyorsanız, hemen altına çok ince bir tabaka halinde talk pudrası sürün. Dolgun dudaklar için estetik cerrahın yolunu tutmayın
kızlar o çok beğendiğiniz dudaklar hakkında sahibi ne düşünüyor biliyormusunuz dudaklarını hiç beğenmiyor çünkü dudakları çok çızgiliymiş en iyisi siz ona dudak çizgileri için öneride bulunun hehe
arkadas dogru söylemis galiba merak ettim dudagıma gittim vazelin sürdüm 5-10 dakika bekledim. dudagım yataktan kalktıgımki zamanki gibi oldu üst dudagım havaya kalkmıs.sevdim ben bunu..zemuszemus
benimde dolgunlun biraz daha fazlası göz çıkarmaz vazelin he deniyim bakım ama geçicimi yani sadece sürdüğün zamnmı öle oluyo sürekli öle yağlı yemek yemişte ağzını yıkamamış gibi gezemem:)
canım ilk sürdügünde parlatıcı sürmüs gibi oluyo sonradan o emiyo zaten vazelini,parlaklık kayboluyo.. ben her gece yatmadan önce sürüyorum artık ve benim dudaklarım eskisinden daha dolgun eskiden ince ve düz bir cizgi gibiydi sanki zemuszemus
benimde dudaklarım dolgundur (nispet diil arkadaşlar bi önceki arkadaşa öööle söylenmiş de kaydirigubbakcemile3 ) vazelin kesinlikle daha da dolgun gösterir karmaşık bişi diil dişinizi fırçalarken bir iki dudaklarınızı da fırçalayın ölü deri gitsin (böylece o çirkin çizgilerde oluşmaz) sonra inceden bi vazelin takviyesi şöööle ufak bi masajla... zemuszemus budur...
hey Allahım bence siz ancelinaya azıcık dudaklarını küçülttürmesi için öneride bulununkaydirigubbakcemile3 bişeyin çoğu zarar ama kızlar dudaklarınızı vazelini sürdüğünüz bi diş fırçasıyla fırçalayın çok sert bi fırça olmasın yararını görürsünüz
tarcın yagı dıyorum ama bıras yakıyo bır yere gıtmeden ıkı saat once yada gece yatmadan once deneyın karıncalanmayı hıssedıceksınız sureklı uygulandıgında eskısınden daha dolgun dudaklarınız olucak zıra ben mr.spak gıbı gezmekten kurtuldum...
Bende gittim vazelin aldimm benim dudaklarim ztn dolgun ama fazla mal göz cikarmazz:lepi::lepi:Gece yatarkende deniycem bakalim insallah ise yararkaydirigubbakcemile5