Angelina Jolie & Brad Pitt çifti evlendi...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715

SONUNDA EVLENDİLER

Onlar hakkındaki haberlere doyamadık. Ayrıldılar, barıştılar, bir çocukları daha oluyor ve tabii ki en favori olanı: EVLENİYORLAR! Merakla beklenen bu haberi, New York Post’un altıncı sayfa haberi bugün teyit etti! Habere göre çift, Fransa’da Miraval’daki şatolarında evlendi. Şatonun kısa süre önce restore edilen şapelinde geçen cumartesi gerçekleşen törende çiftin sadece en yakınları bulundu. Angelina Jolie’yi mihraba oğulları Pax ve Maddox yürütürken, Zahara ve Vivienne’in görevi annelerinin yoluna çiçek yaprakları atmaktı. Shiloh ve Knox ise yüzükleri taşımaktan sorumlu oldu. 10 senedir birlikte olan çift 2012’de nişanlanmış ama nikah masası sürekli ertelenmişti. 10 sene önce Mr ve Mrs Smith adlı filmin çekimlerinde tanışan ikili, böylece 10 sene sonra beraber çevirecekleri ilk filme de evli olarak başlayacaklar. By the sea-Deniz kenarında isimli filmin çekimleri gelecek ay Malta’da başlayacak.

http://www.elle.com.tr/unluler-k/unlu-hayatlar/sonunda-evlendiler_6759

Son düzenleme:
Ooo bu 50. evlenme haberi,fotoğraf gelmeden inanmam.Son 7-8 senedir kaç kez evlendi bunlar..

nasıl brad pitt aşığıydın odamda posterleri vardı izlemediğim filmi kalmadı hele ihtiras rüzgarları filmini onlarca kez izlemişimdir. izlemeyenlere tavsiyemdir bu arada ne zamanki bu kadınla birlikte oldular tüm hayranlık bitti brad bitt oldu bende

Ben bu cifti cok seviyorum, umarim ömür boyu sürer mutluluklari.
Gecenlerde Brad Pitt´in esi hakkinda konusmasini okudum ve bir kez daha hayran oldum.
Okumayanlara tavsiye ederim:

Brad Pitt’in eşi hakkındaki konuşması,Brad Pitt ve Angelina Jolie gerçek hikâye
Evliliğimizin bir döneminde,karım hastaydı. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyordu, kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi, ayrılma eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı, gözlerinin altına torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu ve kendine bakmayı bıraktı. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddetti. Artık ben de umudumu kaybetmiştim, yakında boşanacağımızı düşündüm…

Ama sonra bir şeyler yapma kararı aldım, sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Dünyanın erkek ve kadınların yarısından çoğunun idolüydü ve sonra onun yanında uykuya dalmaya, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber duş almaya, onu öpmeye, övgüler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun görüyordum ve çok şaşırdım, ona hediyeler alıyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım, onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdüm, inanmayacaksınız ama yüzünde çiçekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı, sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar çok seviyordu hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğinin yansımasıdır.Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir.

Brad Pitt.

onu bunu boşverelim de, 6 çocuğu yetiştirmek manen pek kolay olmasa gerek.tebrik ederim bu anlamda..

angelina da aldatip affeden kadinlardanmis dimek.
yakinda da hulyayla kaya evlenir demedi demeyin

onu bunu boşverelim de, 6 çocuğu yetiştirmek manen pek kolay olmasa gerek.tebrik ederim bu anlamda..
o mu yetiştiriyor ya 30 tane bakıcı vardır evde..
Bu Angelina'yı sevmiyorum Brad Pitt Jennifer'la evliyken Mr&Miss Smith filminin çekimlerinde ayarttı Brad'i,yuva bozdu.Halbuki çok seviyordum onları ben brad jenn'in dizisinde (friends) bile oynamıştı..Jenn'ciğim depresyona girdi bir süre ama şimdi iyi,Angelinadan daha bile iyi.Beni umursamasa bile söylüyorum seni sevmiyorum Angelina!

Brad ve Jenn:

Angelina ve Jenniferın yeni halleri(tüm koca ayartanlara ibret olsun):

SONUNDAEVLENDİLER
28.08.2014

Onlar hakkındaki haberlere doyamadık. Ayrıldılar, barıştılar, bir çocukları daha oluyor ve tabii ki en favori olanı: EVLENİYORLAR! Merakla beklenen bu haberi, New York Post’un altıncı sayfa haberi bugün teyit etti! Habere göre çift, Fransa’da Miraval’daki şatolarında evlendi. Şatonun kısa süre önce restore edilen şapelinde geçen cumartesi gerçekleşen törende çiftin sadece en yakınları bulundu. Angelina Jolie’yi mihraba oğulları Pax ve Maddox yürütürken, Zahara ve Vivienne’in görevi annelerinin yoluna çiçek yaprakları atmaktı. Shiloh ve Knox ise yüzükleri taşımaktan sorumlu oldu. 10 senedir birlikte olan çift 2012’de nişanlanmış ama nikah masası sürekli ertelenmişti. 10 sene önce Mr ve Mrs Smith adlı filmin çekimlerinde tanışan ikili, böylece 10 sene sonra beraber çevirecekleri ilk filme de evli olarak başlayacaklar. By the sea-Deniz kenarında isimli filmin çekimleri gelecek ay Malta’da başlayacak.

http://www.elle.com.tr/unluler-k/unlu-hayatlar/sonunda-evlendiler_6759

Ben de Jennifer-brad ikilisini daha çok seviyordum.

Evlilik aşkı öldürüyor, yakında boşanır bunlar
Dünyanın en uzun süre nişanlı kalan çifti rekoru kırdılar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…