''angelgozde'nin geyik topiğii'' =) =)

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
sefgülüü kankalarımmm veee arkadaslarım ve hatta daha tanışamadığımız kk nın diğer güzel hatunları arada sırada canınız sıkılırsaaa topiğime laklağa beklerim bayanssulusmile
düşündüm düşündüm lak lak yapmadan zaman geçer mi dedim cıkkkkkk geçmezzz galibaaaa eeee dedimmm en iyisiiiii bu topikteee eğlenceliii vakit geçirirzzzz bakalım kimlerrr beniii yanlız bırajmayacak burdaaaa herkese ii sohbetlerrr:lepi: şimdidennnnn iii eğlencelerrr opuyorumnanaktan

Oo hayırlı olsun angelcimmm kaydirigubbakcemile2

Kankaa olumunekankayizsmile
Ne iş dopik açmışın gııı kaç para verdin bu dopiğee sempatiksalakcinni
Bak bak 2 gün sonra herifidee geliyomuş onun şerefine mi açtın burayı kıss :roflol:
Hadi hayırlı siftahlar :smiley-cool:

topiğin hayırlı olsun canım a.s.
askerin geliyormuş gözünaydın canım :1hug:

Bak bak 2 gün sonra herifidee geliyomuş onun şerefine mi açtın burayı kıss :roflol:

sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

he yawrum aşkitomun şeferine açtım toipiğiiiii geliyuuuu uleynnnn :lepi: allah teskere gününüde göstersen inşallajhhh ama önce seni depüklücem =)
15861560[/B]]2 gün sonraaa heee süppeerr :teytey:
evet cnm 2 gün soraa =9
topiğin hayırlı olsun canım a.s.
askerin geliyormuş gözünaydın canım :1hug:
cnm sağolll evet askerimdeee gelioo sen napıosun bakalım :hulya:

gözdem gözunaydın şimdiden..evet 109 gün sonra beni depükle sonrada ben seni şeetcem aklinialirimsmile

Bacım senın sevgıye ılgıye mi ıhtıyacın var ben verıyım sana günlükten isteme bişey vermiyo şerepsiz :roflol::roflol::roflol:

Evet yaaa ilgiye ihtiyacım vaarrr sempatiksalakcinni

Şerepsizz günnükk nolcaaakkk benneyaptımki :mymeka:
kaydirigubbakcemile3

para vermediimm torpilleee şikerim kankammm ehehee ayyy alemsinnn yawrukuşum yhaaaaaa fiziğine gurban olduğummmmmm aklinialirimsmile

tamam beleşse daha güzel sempatiksalakcinni
bende senin fizğine kurban olmak istyom ama :nazar:
Ekle şuraya bıgunde gül cemalin görelim yavrımm boshayallersmile

çook sevndm cnm gözünaydın şimdiden :teytey:

sağolasın cnmm sana da hayırlı teskereler sen artık teskereci devresin =)
gözdem gözunaydın şimdiden..evet 109 gün sonra beni depükle sonrada ben seni şeetcem aklinialirimsmile
yawrummm teskereci devre oldun çıktın başımaaaaa be heheeyyytt plakalara son 28 heeeeeee kim tutarr didomu erkekii geliyuuuu :lepi:

X