Angela'nın külleri - Frank McCourt

kızlar bende kitebın ikincisini okuyamadım,bulamıyorum ama bulursam mutlaka alıcam ve okumak istiyorum. insan merek ediyor.

Bende var, vereyim mi? İlki kadar olmasa da sürükleyici. Bence bulun ve okuyun. Konu o zaman tamamlanıyor...

lisedeyken okulda okutmuşlardı müfredatımız dahilinde. çok etkileniştim gerçekten okunmasını tavsıye ettıgım bır kıtap

ben iki kitabınıda aldım 1.yi okudum,2.yide onun ardından okudum, birincide yani angelanın küllerinde farklı bir konu ve açlık belki insanları etkileyebilir ki benide etkilemişti
ama kitabın bazı bölümlerde artık kitap bitsin istiyodum hiç ilerlemiyodu sanki hep aynı dairede dönüp dolanıp başladığımız yere geliyoduk gibi bişey hissetmiştim,
benide etkiledi kitap ve kitabı ne zaman elime alıp kapağını açsam daha okumadan içimi bi sıkıntı basıyodu,hiç mi bunların yüzü gülmüycek diye
ve 2.kitap Umuda doğru tam bir hayal kırıklığı oldu benim için, sıradan bir yaşamı ve dahası parası az olduğundan şikayet edip durdu,
yani hep bi mutsuzluk hep içinizi boğan bir kurgu,yer yer akıcı gibiydi ama şunu söylemek gerek bu iki kitabı da okuyunca ara vermemek gerekiyo
belli bir ara verirseniz daha elinize almak istemeyebilirsiniz ama ara vermezseniz pekalada güzel bi şekilde götürüyor hikaye sizi irlandaya, new yorka,dubline, belfast'a...birde olayların geçtiği yerler güzel tasvir ediliyor, newyork ta bir park vs...

kitabını bilmiorm ama filminden iğrenmiştimm..yani duygusal güzel fln ama bilmiorm yaa filmi hiç ama hiç beenemedm nese emeğe saygı..

birinci kitabı okumuştum.çok etkileyici. kitabı okurken o yoksulluğu ben yaşamışım gibi hissettim.ikinci kitabı bulamadığımdan okumadım.herhalde yüreğim şuan ikinci kitabı kaldırmaz.bu kitabı moraliniz bozukken okumayın iyice depresyona girersiniz.

Ben cok severım bu kıtabı
ıkı cıldı su gıbı okumuŞtum hemen

Angelanın Külleri ve Angelanın Külleri 2-Umuda Doğru...
Çok severek okuduğum ikileme..
Tavsiye ediyorum..

Angela'nın Küllerini okurken yediğim her lokma boğazımmda kalmıştı, yaşanmış bir yoksulluğu okuduğum için...

ıki kitabı da okudum bir solukta okumuştum. Ne zaman dibe vursam ne hayatlar var deyip ders aldığım iki kitaptır. ( Zaten psikoloğum al oku demişti:))

cok etkıleyıcı ve yalın bır dılı var yazarın su an 2. sı olan umuda dogruyu okuyorum benım bu kıtaptan anladıgım ınsan oglu memnunıyetsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…