ben iki kitabınıda aldım 1.yi okudum,2.yide onun ardından okudum, birincide yani angelanın küllerinde farklı bir konu ve açlık belki insanları etkileyebilir ki benide etkilemişti
ama kitabın bazı bölümlerde artık kitap bitsin istiyodum hiç ilerlemiyodu sanki hep aynı dairede dönüp dolanıp başladığımız yere geliyoduk gibi bişey hissetmiştim,
benide etkiledi kitap ve kitabı ne zaman elime alıp kapağını açsam daha okumadan içimi bi sıkıntı basıyodu,hiç mi bunların yüzü gülmüycek diye
ve 2.kitap Umuda doğru tam bir hayal kırıklığı oldu benim için, sıradan bir yaşamı ve dahası parası az olduğundan şikayet edip durdu,
yani hep bi mutsuzluk hep içinizi boğan bir kurgu,yer yer akıcı gibiydi ama şunu söylemek gerek bu iki kitabı da okuyunca ara vermemek gerekiyo
belli bir ara verirseniz daha elinize almak istemeyebilirsiniz ama ara vermezseniz pekalada güzel bi şekilde götürüyor hikaye sizi irlandaya, new yorka,dubline, belfast'a...birde olayların geçtiği yerler güzel tasvir ediliyor, newyork ta bir park vs...