Angel_86 'nın evi

angel_86

böcüğüm
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
592
3
96
İstanbul
arkadaslar sonunda ben evimi sizlerin huzurunda sunmaya karar verdim.birazdan fotografları ekleyeceğim.her türlü olumlu yada olumsuz eleştiriye açığım.resimlerin tamamını ekledikten sonra yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

OTURMA ODAMIN YENı HALı 30 VE 31. SAYFALAR'DA ARKADAŞLAR...

Son düzenleme:
kızlaaar burası yatak odamm....
sdc12801f.jpg

sdc12800.jpg

sdc12806.jpg

sdc12807f.jpg

sdc12810.jpg

Son düzenleme:
burası mutfagımız bıraz kucuk ama...masamız sıgmadı bızde masayı gırıse koyduk:)
sdc12796d.jpg

sdc12794.jpg

sdc12795.jpg

Son düzenleme:
evet arkadaslar resimler bu kadar...artık yorumlarınızı yazabılırsınız.bu arada eklemek bayagı bı zor oldu ama sonunda basardım kaydirigubbakcemile5 bu arada 1.5 senelık evlıyım ve ıkıncı evım...

canım yuvan çok güzel bayıldım allah aşk ile huzurla oturtsun inşallah..birşey sorucam özelden cvp yazarsan çok sevinirim canım benim...tezgahın üzerinde duran mıknatıslı baharatlığını nereden almıştın bir markası varmı acaba.zemuszemus

canım yuvan çok güzel bayıldım allah aşk ile huzurla oturtsun inşallah..birşey sorucam özelden cvp yazarsan çok sevinirim canım benim...tezgahın üzerinde duran mıknatıslı baharatlığını nereden almıştın bir markası varmı acaba.zemuszemus

tsk ederım cnm hepımızın yuvası huzurla dolsun ınsallah.bu arada ozelden nasıl msj atıldıgını yazarsan yardımcı olabılırım.nasıl msj atıldıgını bılmıyorumda :kedi:

özelden msj yolladım cnm bak istersen yollayabilmişmiyim kaydirigubbakcemile3

canım evin çok şık yatak odana? salon koltuklarına *bayıldım kırmızı mıknatıslı baharatlığını? çok beğendim perdelerin çok şık yatak odandaki köşe lambaların? çok şık hepsinin markalarını bu sorduklarımın yazarsan çok sevinirim ama en ilginç olanı o kaplan resmiii yatak odasında oluşu ilginç:jeyyar:MUTLULUKLARRa.s.

çok güzel eviniz siyah beyaza bayılırım evde
Allah ağız tadı ve huzur versin yuvanıza

canım evin çok şık yatak odana? salon koltuklarına *bayıldım kırmızı mıknatıslı baharatlığını? çok beğendim perdelerin çok şık yatak odandaki köşe lambaların? çok şık hepsinin markalarını bu sorduklarımın yazarsan çok sevinirim ama en ilginç olanı o kaplan resmiii yatak odasında oluşu ilginç:jeyyar:MUTLULUKLARRa.s.

tsk ederım cnm.yatak odamı ve salon takımımı istanbul fetih mobilyacılar çarşısında yaptırdım.perdelerimin bi markası yok bildiğimiz ip perde.abajurlarımı bı avızecıden aldım.şıkır şıkır şeyleri çok severimde :kedi: odadakı kaplanı ıse hiiiççç sorma kaydirigubbakcemile3

Back
X