'Aney, bana pabuç bırakmayacakmış'

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.425
248
5 kez evlenip 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına çıkaran Seda Sayan'a bir tepki de CHP'li Aylin Nazlıaka'dan geldi.

Twitter'dan yaptığı açıklamada, protestoların işe yaradığını ve programın sponsorunun 'çekilme' kararı aldığını belirten Nazlıaka, Sayan'ın kendisini bugün tam beş kaz aradığını yazdı.

Nazlıaka şu ifadeleri kullandı:

Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda "herhalde program için özür dileyecek" düşüncesiyle aradım.

O da ne? Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayan'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti.

Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış. Çok korktum:))
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/114395/_Aney__bana_pabuc_birakmayacakmis_.html
 
Seda Sayan sınırlarını nereye kadar zorlayabilir. Bir vekili arayıp tartışmak dava açmak seviyesiz uslübuna ortak etmek ona yakışan davranış şekilleri olsa gerek.
Aslında suç bizlerde bunlara prim veren ne yazık ki bizleriz
Programı izlenmese yüzüne bakılmasa bu hale gelir miydi bu kadın ? çok yazık ne oldum delisi.
 
Aylin Nazlıaka: ''Seda Sayan ve Show TV hakkında ceza uygulanması için RTÜK'e dilekçe verdim. ''
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…