Cilt Bakımı Ürünleri Anew Clinical Dolgun Görünüm Veren Cilt Serumu hakkında yardım?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

_berrak_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
60
0
merhaba arkadaşlar.
ben önce cildimdeki problemi anlatayım.
66 kilodan 56 kiloya indim.1 2 yıldır bu kilodayım.kilo verdik iyi hoş oldu da gel gelelim yüzüm de etkilendi bundan.
önceden yanak çene yapım güzeldi,elmacık kemiklerim falan belirgindi.ama kilo verdikten sonra elmacık kemiği bölgem,aynı zamanda yanaklarım aşağı doğru düşüş yaptı.kemikli bir yüzüm olduğu için kemiklerim itici bir şekilde duruyor.yüzümde sanki yorgun enerjisiz bir görünüm var.güzelim yüzüm maf oldusenağlama
anewin bir ürünü çıkmış.bu ürün ciltte üretilen hyaluronik asidin yapımını hızlandırıyormuş,yüzü dolgunlaştırıyormuş ve gençleştiriyormuş.ilk gördüğümde hemen alayım diye düşündüm ama kozmetik ürünler hakkında pek bilgim yok,ya daha çok zararı olursa diye korktum.tüm ciltler için diyor,ben 24 yaşındayım bu arada.
normalde monteil temizleme nemlendirme serisi kullanıyorum,ayrıca kendimce buz falan uyguluyorum yararı oldu elbet ama sarkıklarım hala duruyor.
sizce nasıldır bu ürün?kullananlar ya da kozmetikle arası iyi olanlar yardımcı olurmusunuz?

selam berrak ben anew in bilye uçlu serumunu kullandın faydasını azda olsa gördüm akşamları yatmadan önce yüzüme sürüp yüzüm emene kadar masaj yaptım yüzümdeki lekelere de faydası oldu ayrıca sabah uyandığımda yüzüm daha dolgun görünüyordu bu çok hoşuma gidiyordu ama bırakınca yüzüm eski haline döndü malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…