canım ben mayıs ayında cektırdım anestezılı 15-20dk sonra uyanmıstım çok şükür bir sıkıntı cıkmadı ama oncesınde de cok arastırdım okudum.Dedıgın durumu ılk defa duyuyorum gecmıs olsunBen bugün HSG çekimi için doktora gittim, genel anestezi yapıldı ancak uyandığımda bana çekimin yapılamadığını, uterusa giriş bulamadığını ve bu yüzden rahim ağzına ilacı hiç bir şekilde veremediklerini söylediler. Pazartesi histeroskopi yaparak sebebini öğrenebiliriz dedi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce? Doktorun bahsettiği rahim ağzı darlığı mı yoksa daha farklı birşey mi? Bir hastada daha gördüm bu durumu sen ikincisin dedi. Açıkçası çok endişelendirdi beni bu durum, tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.
canıö naptınn gıttınmı doktora tekrardan bır gelısme oldumjDoktor da ikinci kez böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi. O kadar anestezi aldım, işlem az para da değil üstelik, bari çekildiğime değseydi dedim. HSG çekiminden sonra hamilelik kolaylaşıyor diyorlar bir ümidim vardı o açıdan da. Çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Umarım önemli bir şey yoktur.
inşallahEvet canım histeroskopi yapılması şart dedi doktor, hem tıkanıklığı görebilme açısından hem de gerekirse müdahale edecekmiş. İlacın gitmemesi rahimde bir yapışıklık olduğunu gösteriyor bu şekildeyken doğal yollardan hamile kalma olasılığın düşük dediİnşallah açılabilecek bir şeydir
Rahimde perde falan mı var acaba? Çok geçmiş olsun ilk kez duydum böyle birşeyEvet canım histeroskopi yapılması şart dedi doktor, hem tıkanıklığı görebilme açısından hem de gerekirse müdahale edecekmiş. İlacın gitmemesi rahimde bir yapışıklık olduğunu gösteriyor bu şekildeyken doğal yollardan hamile kalma olasılığın düşük dediİnşallah açılabilecek bir şeydir
Doktor da ikinci kez karşılaştığını söyledi, iyice panik oldum ben de bu sefer. Yapışıklık var diyor ama perde mi değil mi ancak histeroskopide görebilirim dedi. Zaten müdahale edilebilecek bir şeyse o esnada da açacağım dedi. İnşallah iyi olur. En üzüldüğüm daha önce ne kürtaj ne düşük hiç birini yaşamadım, bunları geçirenlerde oluyormuş daha çok yapışıklık.Rahimde perde falan mı var acaba? Çok geçmiş olsun ilk kez duydum böyle birşey
Histereskopide anlaşılır ne olduğu. Mesela bende perde varmış rahimde. Rahim filminde görülmedi. Polip var görülüyordu. Histereskopi ve laparoskopi oldum orada perde olduğu anlaşıldı. Bazı kişilerde Rahim filminde perde polip olarak görülüyormuşDoktor da ikinci kez karşılaştığını söyledi, iyice panik oldum ben de bu sefer. Yapışıklık var diyor ama perde mi değil mi ancak histeroskopide görebilirim dedi. Zaten müdahale edilebilecek bir şeyse o esnada da açacağım dedi. İnşallah iyi olur. En üzüldüğüm daha önce ne kürtaj ne düşük hiç birini yaşamadım, bunları geçirenlerde oluyormuş daha çok yapışıklık.
O esnada müdahale edildimi perdeye?Histereskopide anlaşılır ne olduğu. Mesela bende perde varmış rahimde. Rahim filminde görülmedi. Polip var görülüyordu. Histereskopi ve laparoskopi oldum orada perde olduğu anlaşıldı. Bazı kişilerde Rahim filminde perde polip olarak görülüyormuş
Evet dr onu da aldıO esnada müdahale edildimi perdeye?
Geçmiş olsun
Merhaba perde bende de var 2 kez düşük yaşadım siz aldırdınız mı perdeyi acaba bana ameliyat olmam gerektiği söylendiHistereskopide anlaşılır ne olduğu. Mesela bende perde varmış rahimde. Rahim filminde görülmedi. Polip var görülüyordu. Histereskopi ve laparoskopi oldum orada perde olduğu anlaşıldı. Bazı kişilerde Rahim filminde perde polip olarak görülüyormuş
Benim operasyon esnasında görüldü perde olduğu. Dr gebelik için onun alınması gerekli dedi ve aldıMerhaba perde bende de var 2 kez düşük yaşadım siz aldırdınız mı perdeyi acaba bana ameliyat olmam gerektiği söylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?