- 13 Ağustos 2022
- 8.693
- 4.437
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
15 dakika sürüyormuş.Giren varmı ? Yarın gireceğim nasıl oluyor biraz tedirginim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayiltirlar mi istesem ?Seni korkutmak istemem ama annem dayanamadı sakinleştiriciyle. Baya hastaneyi inletmişti, ikincisini özel hastanede anesteziyle aldırdık. Onun yaşı itibariyle de sorun yaşamış olabilir, umarım sen kolaylıkla atlatırsın
Dr gerek yok dedi.Ben cahilim eve gelince ne olduğuna netten baktım.Niye anestezili yapmiyolar nuris zor olmayacak mi boyle
Rica etsem bayiltirlar mi ?15 dk böyle bir işlemi anestezi olmadan yaptırmak için bence çok uzun. Anesteziyle sorunsuz atlatmistim ben
Benden bir sürü test istediler ,anestezi için,kan ,röntgen vs. Aynı endoskopi ile mideye de bakıldı, bence bir sorun .Rica etsem bayiltirlar mi ?
Ricayla minnetle olmaz anestezi öncesi onca test onay var yaptırılan. Kolonoskopiyi de anestezi olmadan yaptıramazsın %98. %2 aşırı dayanıklı biri olman lazımRica etsem bayiltirlar mi ?
Ben girmem normalde hastaligima teşhis koyamadı.Birdaha girmem zaten kendime beslenmeme bakicam şuan hastaligim gecti sayılır ama ben tekrarlamasın hastalığımi bilip önlem almak istiyorum.Benden bir sürü test istediler ,anestezi için,kan ,röntgen vs. Aynı endoskopi ile mideye de bakıldı, bence bir sorun .
Mideye hortum saliyorlar derler ya.Ben hiç araştırmadım endoskopi kolonoskopi nedir diye ?Ricayla minnetle olmaz anestezi öncesi onca test onay var yaptırılan. Kolonoskopiyi de anestezi olmadan yaptıramazsın %98. %2 aşırı dayanıklı biri olman lazım
Dr soylucem.Anestesiz girme. Annem çok acı çekmişti. Korkutmak gibi olmasın da
Bazen dinlemiyorlar maalesef sorun olmaz diye başlıyorlar işlemeRicayla minnetle olmaz anestezi öncesi onca test onay var yaptırılan. Kolonoskopiyi de anestezi olmadan yaptıramazsın %98. %2 aşırı dayanıklı biri olman lazım
Dediğim gibi,ayni anda 2 işlem yapıldı ama anestezi ile ,öncesinde de bir sürü test tabii ki. Teşhis için çok önemli ama ,ihmal etmeyin derim.Ben girmem normalde hastaligima teşhis koyamadı.Birdaha girmem zaten kendime beslenmeme bakicam şuan hastaligim gecti sayılır ama ben tekrarlamasın hastalığımi bilip önlem almak istiyorum.
Sen kolonoskopi mi olacaksın endoskopi mi?Mideye hortum saliyorlar derler ya.Ben hiç araştırmadım endoskopi kolonoskopi nedir diye ?
Öncesinde çok test yapıyorlar ama bi sor, belki ertelerler anestezi testlerini de yaptırıp.Bayiltirlar mi istesem ?
Benim Dr gerek yok dedi.Kabizdim gittiğimde o zaman lavman vermedi şimdi değilim iki tane lavman birde diski yumuşatıcı şurup vermiş.Bazen dinlemiyorlar maalesef sorun olmaz diye başlıyorlar işleme
Kolonoskopi bağırsaklarimi inceleyecek.Sen kolonoskopi mi olacaksın endoskopi mi?