Anestezili HSG rahim röntgeni sonrası Ateş

Lelya

❤️✨
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.033
749
123
32
Kızlar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun. 1 Şubat çarşamba günü anestezili HSG çekimi oldu doktor 2-3 lekelenme şeklinde kanama ağrı ve ateş olabilir dedi 4 gün pembe şeklinde damla damla geldi 4. gün ağrım daha fazlaydı sağ yumurtaliklarda ve bel de.
Vücut ısım normalde 35 ile 36.5 arası falan oluyodu yani yumurtlama dönemlerinde falan artiyodu ama HSG'den sonra en düşük derece 36.8 ve sürekli 37.5 arası oynuyor hissediyorum zaten ısımın yükselisini suan bile 37.0 derece. Benim anlamadigim sebebi ne olabilir gebelik ihtimalini de düşündüm ama röntgen olduğu için bi de öncesinde 5 gün gecikmeli adet yaşadım zaten röntgen esnasında gebelik olsaydi belli olurdu diye düşünüyorum az önce doktorumun sekreteriyle konuştum HSG ile ilgisi yoktur dahiliyeye gözükün ayrıca 37 normal bi derece dedi evet normal olabilir ama herkesin farklı vücut ısısı ben 2 senedir 37 derece hiç görmedim özellikle çocuk düşündüğüm için vücut ısımı ölcüyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı benim durumumla ilgili bi konu bulamadım yazdım bir yere ama çok olmuş cevap veren yok. Yaşayan ya da bilgisi tecrübesi olan varsa yardimci olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…