Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestesizi hsg çekilenler. Genel mi lokal mı veriliyor anestezi. Birde anestezi doktoru çekim sonrasında aksiyete oluşabilir demiş böyle bişey yaşayan varmı
Anestesizi hsg çekilenler. Genel mi lokal mı veriliyor anestezi. Birde anestezi doktoru çekim sonrasında aksiyete oluşabilir demiş böyle bişey yaşayan varmı
Cnm k.bakma yeni gördüm mesjni. Ben 1 ekimde çektirdim.islemden iki gün önce antibiyotik başlattı bunu toplam 5 gün içtim.islemden iki saat önce iki tane apranax icirdi.isleme girdim ciktm ayilma odasinda bir saar yatirdilar az kanamam oldu ertesi gün de cok az devam etti sonra kesildi.gunlk ped yeterli ordan anla.hic agri sizi hissetmedim.cok şükür tüplerim açık cikti progesteron a bakti 9.3 cikti suan bize 6 ay izin verdi folik asit baslatti bakalm allahn izni ile hamile kalabilirim artk
İlk gittigmde muayene etti sknti yok dedi hormon testi istedi ondada sknti çıkmadı daha sonra hsg istedi oyle cekindm cnm hsgden sonra 21. Gundede progesteron a bakti alttan muayene etti yine bisi cikmadi çok şükür
İlk gittigmde muayene etti sknti yok dedi hormon testi istedi ondada sknti çıkmadı daha sonra hsg istedi oyle cekindm cnm hsgden sonra 21. Gundede progesteron a bakti alttan muayene etti yine bisi cikmadi çok şükür
Çok şükür Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bana antibiyotik falan başlamadı. Yarın çekilecek benimde nasipse korku endişe hepsi var bende