anestezi teknikeri yada varsa uzmanı olan arkadaşlara ihtiyacım var acil!!!

aralık 8 de ameliyet olacam meme küçültme özel bir hastanede..doktorum bugün kesin gün girmek için aradı aylardır korkudan hep vazgeciyorum bu defa bidaha ötelersem yapmayacagını söyledi..fakat bende bir narkoz korkusu ne gece ne gunduz uyutmuyor sankı bır daha uyanamayacak mısım gibi :KK43: gün içinde hep mutsuzum herkes fark ediyor abartı bir korku :KK43:

Peki ne konuda yardim almak istiyorsunuz? Sitede anestezi uzmani bulacaginizi sanmam. Ama soracaginiz bir soru varsa, bildigimiz kadariyla cevaplariz.

aralık 8 de ameliyet olacam meme küçültme özel bir hastanede..doktorum bugün kesin gün girmek için aradı aylardır korkudan hep vazgeciyorum bu defa bidaha ötelersem yapmayacagını söyledi..fakat bende bir narkoz korkusu ne gece ne gunduz uyutmuyor sankı bır daha uyanamayacak mısım gibi :KK43: gün içinde hep mutsuzum herkes fark ediyor abartı bir korku :KK43:

Bence narkozun abartılacak bir tehlikesi yok. Düşünün her türlü hasta, kalp hastası, böbrek hastası vs bile narkoz alıp ameliyat oluyor, siz sağlıklı bir insansınız, risk çok düşük.. Geçen duymuştum narkozdan hasta kaybetme oranı 70.000 de mi 700.000de mi ne 1miş. Trafik kazasında ölme tehlikesi daha fazlaymış düşünün.

ya bende zaten yaşadığım bazı şeylerden dolayı panik atak var bide olmam gereken ameliyat sağlık açısından da sürekli ameliyatta narkozda o düşük olan ölüm ihtimalleri bana vururmu diye kafayı yedim hatta panikatagı tetikledi :KK43:

tikkabilla çok tşk ederim obsesif bozuklukta var ya o küçücük ihtimaller bile uyutmuyor işte evet çok saçma ama ne yapacam bilmiyorum :KK43: sen anestezi teknikeri filan mısın :KK43:

Ameliyat öncesinde sakinleştiri
ya bende zaten yaşadığım bazı şeylerden dolayı panik atak var bide olmam gereken ameliyat sağlık açısından da sürekli ameliyatta narkozda o düşük olan ölüm ihtimalleri bana vururmu diye kafayı yedim hatta panikatagı tetikledi :KK43:
ci yaparlar size.. Gerçekten korkulacak bir şey yok. Gerçi ben ne kadar desem de panik atak olduğunuz için siz yine evham yapacaksınız. İnşallah bu korkunuzu en kısa zamanda yenersiniz.

tşk ederim doktorum da çok kızdı gencecik kızsın dedi kalp degil estetik altı üstü dedi ama hayat işte kolay kazanılmıyor sanki onu verecek mişim gibi oluyor :KK43:

tşk ederim doktorum da çok kızdı gencecik kızsın dedi kalp degil estetik altı üstü dedi ama hayat işte kolay kazanılmıyor sanki onu verecek mişim gibi oluyor :KK43:
Canim olecegimiz gun zaten yazilidir bunu kafana takma
Kucuk bir nedenle bile olebilir insan :KK43:
Mesela bir arkadasimiz vardi abdest alirken ayagi kaydi ve kafasini vurdu oldu yani her an olebiliriz illaki anestezide olecegiz diye bir neden yok

İnan normal hayatta yani dışarıda yürürken,evde bir kaza geçirip ölme riskin daha yüksek.Ameliyatta doktorlar başında,her şeye anında müdahale etme şansı var..
Sen sadece hastahaneni iyi araştır.Anestezi doktorunu araştır.. Biz hep ameliyatı yapan doktora odaklanıyoruz.Anestezi doktorlar gizli kahramanlarımız aslında. Ameliyathanede en önemli görev onlarda :KK66:

Arkadaşımda panik atak vardı çok korkuyordu oda ameliyat öncesi halk arasında cesaret iğnesi denen bir iğne yaptılar güle güle girdi ameliyata hatta biraz fazla güldü

Tşk ederim arkadaslarim ama işte sanki hep kötü şey beni bulacak gibi oluyor. Kaldı ki nisanlim doktor :KK43: dayimda ama kimse rahatlatamadi :)

canım sen anestezi filmini mi izledin bu kadar korkuyosun. benim o fılmı ızleyen arkadasım bıle meme buyutme amelıyatı oldu. cok takıntı yapma bence. benım anestezı doktorumla plastık cerrahım samımı arkadaslar ve anestezı doktorumda cok basarılı bir cerrah. hatta cok esprılı bırısı. benım ıkı amelıyatımda, kuzenlerımın amelıyatlarında görüstuk cok pozıtıftı.
yanı anestezıden korkma bence ama ıyı arastır doktorunu.

Tşk ederim arkadaslarim ama işte sanki hep kötü şey beni bulacak gibi oluyor. Kaldı ki nisanlim doktor :KK43: dayimda ama kimse rahatlatamadi :)
Bence senin fobin var doktorla gorus konus bence korkmana hic gerek yok gercekten cok guzel olacak ben bile tek basima gelip ameliat olacagim fransadan ve hic anestezi olmadim hayatimda ama korkunun ecele faydasi yok canim rahat ol ve ameliatini ol bence

Kizlar bende öyleyim en çok korktuğum anestezi ama bu kadar insan ameliyat oluyor onu da görüyorum, yani galiba çok araştırmak hiç iyi birsey değil ve tabiki bekleyiş de insanı geriyor :KK43: ben de ocakta olacağım inşallah ameliyatim ama ameliyattan 1 gün öncesini düşündükçe geriliyor resmen uykum kaçıyor yaa nasıl geçecek de ben sabah ameliyata giderim diye düşünüyorum six nasıl yendiniz bu korkunuzu?

X