Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aralık 8 de ameliyet olacam meme küçültme özel bir hastanede..doktorum bugün kesin gün girmek için aradı aylardır korkudan hep vazgeciyorum bu defa bidaha ötelersem yapmayacagını söyledi..fakat bende bir narkoz korkusu ne gece ne gunduz uyutmuyor sankı bır daha uyanamayacak mısım gibi gün içinde hep mutsuzum herkes fark ediyor abartı bir korku
ci yaparlar size.. Gerçekten korkulacak bir şey yok. Gerçi ben ne kadar desem de panik atak olduğunuz için siz yine evham yapacaksınız. İnşallah bu korkunuzu en kısa zamanda yenersiniz.ya bende zaten yaşadığım bazı şeylerden dolayı panik atak var bide olmam gereken ameliyat sağlık açısından da sürekli ameliyatta narkozda o düşük olan ölüm ihtimalleri bana vururmu diye kafayı yedim hatta panikatagı tetikledi
tşk ederim arkadaşlar sağolun yine de
Canim olecegimiz gun zaten yazilidir bunu kafana takmatşk ederim doktorum da çok kızdı gencecik kızsın dedi kalp degil estetik altı üstü dedi ama hayat işte kolay kazanılmıyor sanki onu verecek mişim gibi oluyor
İnan normal hayatta yani dışarıda yürürken,evde bir kaza geçirip ölme riskin daha yüksek.Ameliyatta doktorlar başında,her şeye anında müdahale etme şansı var..aralık 8 de ameliyet olacam meme küçültme özel bir hastanede..doktorum bugün kesin gün girmek için aradı aylardır korkudan hep vazgeciyorum bu defa bidaha ötelersem yapmayacagını söyledi..fakat bende bir narkoz korkusu ne gece ne gunduz uyutmuyor sankı bır daha uyanamayacak mısım gibi gün içinde hep mutsuzum herkes fark ediyor abartı bir korku
Arkadaşımda panik atak vardı çok korkuyordu oda ameliyat öncesi halk arasında cesaret iğnesi denen bir iğne yaptılar güle güle girdi ameliyata hatta biraz fazla güldütşk ederim doktorum da çok kızdı gencecik kızsın dedi kalp degil estetik altı üstü dedi ama hayat işte kolay kazanılmıyor sanki onu verecek mişim gibi oluyor
Bence senin fobin var doktorla gorus konus bence korkmana hic gerek yok gercekten cok guzel olacak ben bile tek basima gelip ameliat olacagim fransadan ve hic anestezi olmadim hayatimda ama korkunun ecele faydasi yok canim rahat ol ve ameliatini ol benceTşk ederim arkadaslarim ama işte sanki hep kötü şey beni bulacak gibi oluyor. Kaldı ki nisanlim doktor dayimda ama kimse rahatlatamadi :)