anestezi sirasinda ve sonrasinda doğması muhtemel sıkıntılar

knicknack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
551
250
88
Kizlar bu konuda baya tedirginlik yaşıyorum.ameliyat olurken anestezi sırasında bi sorun cıkarsa diye korkuyorum.forumdaki yorumlardan anladığım kadarıyla da bu korkumda yalnız değilim.bu nedenle konuyu açmanın deneyimli ve bilgili arkadaşlar sayesinde faydası olur kanısındayım.doğabilecek riskler ve alabileceğimiz önlemler nedir kızlar bilgilendirin bizleri lütfen

Anestezi öncesinde bir gece önceden yemeği kesmeniz gerçekten çok önemli buna mutlaka dikkat edin. Bunun dışında aslında anestezi çok korkutucu ve tehlikeli bir durum değil. Genelde tansiyon hastalarında tehlike oluşturuyor. 3 kez genel anesteziye girdim, üçünde de korkmadım. Anestezi sonrası daha önemli, istifralar olabiliyor. Bunun dışında baş dönmeleri de çok normal.. Siz panik yapmayın yeter.

ben hiç narkoz almadım
korkuyorum

Insallah hayırlısıyla atlatırım bu süreci.hic narkoz almadım o yüzden korkuyorum.mumkun olsa lokal anestezi olmak isterdim

Insallah hayırlısıyla atlatırım bu süreci.hic narkoz almadım o yüzden korkuyorum.mumkun olsa lokal anestezi olmak isterdim

Lokal anestezi inanın daha kötü, aşırı strese giriyorsunuz ameliyat anında.. 3 kere de lokal oldum.

Lokal anestezi inanın daha kötü, aşırı strese giriyorsunuz ameliyat anında.. 3 kere de lokal oldum.
doğru diyorsun canım uyanık kalıp ameliyatı görmek daha kötüdür..yavaş yavaş korkum gidiyor araştırma da yaptım internetten.anestezi daha çok tansiyon ve böbrek hastalarında risk teşkil edermiş.bende bi hastalık da yok çok şükür.sadece sol yumurtalığımda çikolata kistim var o da küçük.bi sıkıntı yaratacağını sanmam.dr.uma söyleme gereği de duymadım..

Bende çok korkuyordum. Benim korkularım daha başkaydı ama ya uyanırsam ameliyatın ortasında falan diye.
Ama korkmam için hiçbir sebep yokmuş aslında.. sen nasıl uyuduğunu bile anlamıyorsun. Zaten sonrada uyandırıyorlar
Benim sonrasında tek sıkıntım üşüme problemi oldu. Baya üşüdüm.. Üstüme kat kat yorgan örttü annem. Bide biraz öksürük oldu boğazımda. Gülerken aniden öksürüyordum garip bi şekilde şuan o halimi hatırladım komiktim baya

Tesekkürler canım içtenlikle yazdığın için.sizlerin sayesinde korkularım geçiyor.aslında ameliyat süresi uzadıkça deşiyo insan keske daha erken olabilseydim

Tesekkürler canım içtenlikle yazdığın için.sizlerin sayesinde korkularım geçiyor.aslında ameliyat süresi uzadıkça deşiyo insan keske daha erken olabilseydim
Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki korkman gereken süreç anestezi süreci değil. Ameliyat sonrası kısmı daha kötü. Ağrıların vs. oluyor zor hareket ediyorsun falan. Anestezi işin en basit ve hatırlanmayan kısmı

Sana tüm samimiyetimle şunu söylüyorum dolgu yaptırmak daha zor bilmiyorum benim hiç ağrım olmadı başladığı zaman iğne vurdular zaten öğlen taburcu oldum sonra da aprol kullandım dün bir hafta oldu eve misafir geldi onlarla ilgilendim sonra abim geldi ona demedik neyin var diyebileceği bir şey olmadı bile sadece düştüm dedim çünkü hala kollarımı dümdüz yukarı uzatamıyorum saçımı topluyorum ama komple uzatamıyorum

doğru söylüyorsun canım sonrası daha zordur eminim.umarım dayanılmaz ağrılar cekmem..cünkü tek eşim bilecek.başkalarının yanında belli etmemem hatta düzelene kadar kimseyle görüşmemem lazım

umarım bende senin gibi kolay geçiririm canım.gerci zannetmiyorum cünkü ben kas altı olacağım ne yazıkki

Sana tüm samimiyetimle şunu söylüyorum dolgu yaptırmak daha zor bilmiyorum benim hiç ağrım olmadı başladığı zaman iğne vurdular zaten öğlen taburcu oldum sonra da aprol kullandım dün bir hafta oldu eve misafir geldi onlarla ilgilendim sonra abim geldi ona demedik neyin var diyebileceği bir şey olmadı bile sadece düştüm dedim çünkü hala kollarımı dümdüz yukarı uzatamıyorum saçımı topluyorum ama komple uzatamıyorum
umarım bende senin gibi kolay geçiririm canım.gerci zannetmiyorum cünkü ben kas altı olacağım ne yazıkki
Canım benim ki de kas altı bugün kontrolü m vardı Hasan Beye bu kdar kolay ağrısız olacağını düşünmemiştim dedim bu seninle alakalı dedi. Herkes te böyle olmaz. Ne biliyim dua falan okumuştum ameliyata girmeden belki o şekilde Allah yardım etti aslında benim canım çok tatlıdır kalçadan iğne bile vurduramam çok zor durumda olmadıkça :) dua et canım olsa bile üç gün en fazla sonrası çok güzel yolda kasıla kasıla yürümenin zevkini anlatamam

Maasallah canım nazar değmesin sen şanslıymıssın bu süreci kolay geçirmene sevindim..bu arada resimlerine baktım çok güzellerr

Maasallah canım nazar değmesin sen şanslıymıssın bu süreci kolay geçirmene sevindim..bu arada resimlerine baktım çok güzellerr
Teşekkür ederim canım nazar değmesin
Yarın yeni foto ekleyeceğim dikişlerimi falan hala monarıklık var ama olsun

A
anlatma nazar olucaksın valla bu forumda senin kadar rahat atlatan duymadım inanki maşallah sana .ben dün gece ilk defa 3,5 saat kesintisiz uyudum 5.günüm ve bugün ilk defa iyileşiyorum herhalde diyebildim

A

anlatma nazar olucaksın valla bu forumda senin kadar rahat atlatan duymadım inanki maşallah sana .ben dün gece ilk defa 3,5 saat kesintisiz uyudum 5.günüm ve bugün ilk defa iyileşiyorum herhalde diyebildim
Sanırım nazar değiyor evet Bandaj lardan sonra meme uçları m aşırı hassas sızlıyo bazen birde kaburgam acıyor metrobüs falan binerek çok gezdim günlerdir belki de ondan

İy
Sanırım nazar değiyor evet Bandaj lardan sonra meme uçları m aşırı hassas sızlıyo bazen birde kaburgam acıyor metrobüs falan binerek çok gezdim günlerdir belki de ondan
iyiyim diyip kendini çok yorma canım ağrın gezdiğin içindir bencede.göğüs ucundan olanların öyle sızlaması oluyormuş endişe etme

canım bende gün sayıyorum bir yandanda korkuyorum..umarım yıllarca özlemini çektiğim göğüslere bir an önce kavusurum ve yepyeni bir ben olurum..o kadar çok ihtiyacım varki.evlenmeden yaptıramadım evlendim artık bir an önce olayım istiyorum.yeni evliyim yani en güzel günlerimi böyle geçirmek istemiyorum..canım umarım bende kolayca atlatırım

Sana tek tavsiyem ameliyattan sonra yemek yiyorsun 2-3 saat sonra e ayağa kaldırıyorlar bi tur atıp yatıyorsun.. sonra azıcık iyi hissedince kalk ve yürü yatma yorulunce otur. Yürürken kollarını hafif aç kapa yap zorlama çok hafif hareket etsinler eğer sen hareket etmezsen çok ağrın olur çünkü kaslar tutuluyor onların tutulmasına izin verme gece de ben iki kere kalkıp yürümüştüm sor gelmişti çünkü tutulmuştum annem kızdı sürekli geziyorsun diye ama yatarsan iyileşmen uzar. Tabi ki kendini zorlama belki bay dönmen kusman olabilir bunlar narkoz un etkisi bende olmadı sende olabilir umarım sorunsuz bi şekilde biter ne zaman dı senih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…