• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezi kremi kullananlar var mı ?

duygu_beyto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
302
1
96
36
Ankara
kıslar anestezi kremi kllanan war ı aranızda emla,anestol gibi????işe yarıomu acıyı engelliyormu???kullanan warsa paylasırsa cok sewinirim

ne için agrıyı azaltıyormu diye sordun cnm...agda içinseee bende çok işe yaramadıı..kişiden kişiye fark gösteriyorrr..kimisinde baya işe yaradıgını duydum.emla çok az etki ettii.anestol hiç işe yaramadııı

evet cnm kullananlar yasmış sordan farkettim topici ama bn jilet kullandıgım için sert kıllarım bikaç aydr kuaforde aldırıorm.ona dayanabiliorm ama kendim yapamıorm..ewde yapabilirsem pratik olcak...

ben emla kullandımm ama çok bekletmemeişimm 1 saat bekletmem gerekirmiş kullanan arkadaşlarım çok memnunlar ama anestolun işe yarayacağını pek sanmıyorum çünkü anestol aneljezik özelliktee anestezik değill yerimseniben

Canım bende jiletten ağdaya döndüm.Ara ara fırsatım olmadığı anlarda yine jilet kullanmak zorunda da kalıyorum gerçi ama yaklaşık 1 yıldır her ağda öncesi emla kullanıyorum.Kuaför arkadaşım tavsiye etmişti 1 tüpün yarısını kullanmıştım ilk olarak uyuşmuştu.Ama ben 2 tüp kullanıyorum hiçbişey de duymuyorumkaydirigubbakcemile3 üstelik evde kendim yapıyorum.Forumda yan etkilerini filanda paylaşmış arkadaşlar ama bende hiç yan etkisi olmadı.Şiddetle tavsiye ediyorum.1 ya da 2 tüpü malum bölgene sürdükten sonra streçle hava almasını engelle ve 1 saat bekledikten sonra ağdanı yapabilirsin:teselli:

arkadaşlar bu kremden kullanan var mı aranızda.önceki mesajlar baya eskiye ait olduğundan merak ettim nasıl bişeydir bu krem diye

Ben bugun aldim ve denedim. Bir kutunun icinen 5 gramlik 5 tup cikiyor. Fiyati 54TL. Uygulama yapmak istedigin bolgeye boyle yogurt gibi kalin suruyorsun ve uzerini sera film le kapliyorsun. Hic hava almayacak sekilde. en az 1,5 saat bekletiyorsun bu sekilde sonra acip kalan kremleri silip uygulamani yapiyorsun.
Herkeste ayni etkiyi gostermeyebiliyor. Ornegin bende ne yazikki ise yaramadi :(. Kullanan bircok kisi cok memnun kalmis. Kiskanmadim degil dogrusu..:43:

Ben bugun aldim ve denedim. Bir kutunun icinen 5 gramlik 5 tup cikiyor. Fiyati 54TL. Uygulama yapmak istedigin bolgeye boyle yogurt gibi kalin suruyorsun ve uzerini sera film le kapliyorsun. Hic hava almayacak sekilde. en az 1,5 saat bekletiyorsun bu sekilde sonra acip kalan kremleri silip uygulamani yapiyorsun.
Herkeste ayni etkiyi gostermeyebiliyor. Ornegin bende ne yazikki ise yaramadi :(. Kullanan bircok kisi cok memnun kalmis. Kiskanmadim degil dogrusu..:43:

uu fiyatı da az değil hani,bir de işe yaramazsa boşa para :44:

uu fiyatı da az değil hani,bir de işe yaramazsa boşa para :44:

aynen canım..ben bu parayı vermektense az da olsa acısına katlanırım..gerçi benim acı ve ağrıya karşı çok direncim vardır..ağda ve makine ile alırken pek de bir şey hissetmiyorum..ya da aklıma takmıyorum,acıyacak diye..bir süre sonra alışıyor insan zaten..ben hep ağda ve makine kullandım..

Merhaba ben yeni oldum öncelikle hepinize iyi günler :)
Anestol kremi kullandım baya da bekledim hiçbi işe yaramadı :49:
Emla krem almak istiyorum ama malesef çok pahalı :43: Öğrenciyiz malum..
JunondeDior hala duruyorsa bana kargoyla göndersen bir miktar para da veririm olmaz mı? :61:
Sevgiler..:emir_bebek:

Son düzenleme:
:43:
Merhaba ben yeni oldum öncelikle hepinize iyi günler :)
Anestol kremi kullandım baya da bekledim hiçbi işe yaramadı :49:
Emla krem almak istiyorum ama malesef çok pahalı :43: Öğrenciyiz malum..
JunondeDior hala duruyorsa bana kargoyla göndersen bir miktar para da veririm olmaz mı? :61:
Sevgiler..:emir_bebek:

Huuuhuuu bir yardım lütfen

Back