• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezi altında diş çekimi

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Merhaba hanımlar.Benim bir sorum olacaktı size.Aranızda anestezi alarak diş çektiren varmı? Ben dişlerime tel taktıracağım.Yanlız telin takılabilmesi için allttan 2,üstten 2 ana diş olmak üzere toplam 4 ana dişimin çekilmesi gerektiği söylendi.Bende diş çekiminden,iğnesinden özellikle, aşırı derece korktuğum için böyle bir yola başvurmak istiyorum.Daha önce yaptıranlar varsa, yaşadıklarını paylaşırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

merhaba geçmiş olsun
benim kızım 4 yasında ve curuklerı vardı dişçide yaptıramadımız için anestezı altında yapıldı
7 dolgu ve 5 kanal tedavısı oldu 2 saat 15 dakıka surdu işlemler çıktındaysa aglamaktan başka bır sey yapmadı ve 3 gün antıbıyotık ve agrı kesıcı kulllandı
evet kolay hepsı bırden bıtıyor dişler
ama anestezı olunca cıktıktan sonra zor ayılana kadar ve agrılar oluyormuş ama kızımda olmadı süt dişler oldu için dedı doktor

yanıt için çok teşekkürler.ben de çekim iğnesinden korktuğum için olacak 1 tane diş olsa belkide,4tane köklü diş çekileceği için göze alamadım lokal anesteziyi.bakalım neler olacak.acaba çok kanarmı 4 diş bir arada aynı gün çekileceği için..

canım kanama olmadı bızde zaten onlar ilaçla kanamayı durduruyorlar belkı agrın olur bıraz agrı kesıcı verırler
benım kızımda genel anestezı yaptılar ameylıyat hanede oldu bırazda tuzlu oluyor boylesı

Back