Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biyopsi yaptılar mı size? Yoksa sadece kolposkopi mi? Kolposkopi ağrılı değil ama biyopsi için uyuşturuyorlar. O ağrılı diye biliyorum ablam da yaptırmıştı.Merhaba çarşamba günü oldum ağrısı sancısı yok hiç sıkıntı yapmayın Bende korkuyordum burdan araştırdım kimi çok ağrılı femiş kimi hiç anlamıyorsun yani demem oki herkesin fatklı geçiyor.Tek gitmemenizi tavsi ederim geçmiş olsun
Kolposkopi sırasında sürülen ilaçlarda değişiklik olmadı ben birşey göremiyorum dedi doktor ve rastgele parça alacağını söyledi sonuç 1 ayy sonra çıkacak benim ankısiyetem var ve sürekli sohbet halindeydim onunda etkisi var gerçekten eğitim ve araştırma hastanesinde olamama rağmen çokk iyi insanlara denk geldim acı vb hissetmedimBiyopsi yaptılar mı size? Yoksa sadece kolposkopi mi? Kolposkopi ağrılı değil ama biyopsi için uyuşturuyorlar. O ağrılı diye biliyorum ablam da yaptırmıştı.
Merhaba çok geçmiş olsun?Kolposkopi sırasında sürülen ilaçlarda değişiklik olmadı ben birşey göremiyorum dedi doktor ve rastgele parça alacağını söyledi sonuç 1 ayy sonra çıkacak benim ankısiyetem var ve sürekli sohbet halindeydim onunda etkisi var gerçekten eğitim ve araştırma hastanesinde olamama rağmen çokk iyi insanlara denk geldim acı vb hissetmedim
Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesiMerhaba çok geçmiş olsun?
Hangi hastane peki?
Geçmiş olsun umarım parçada da sorun çıkmamıştırKolposkopi sırasında sürülen ilaçlarda değişiklik olmadı ben birşey göremiyorum dedi doktor ve rastgele parça alacağını söyledi sonuç 1 ayy sonra çıkacak benim ankısiyetem var ve sürekli sohbet halindeydim onunda etkisi var gerçekten eğitim ve araştırma hastanesinde olamama rağmen çokk iyi insanlara denk geldim acı vb hissetmedim
Teşekkür ederim 25 gün sonra çıkacak sonuç.inşallah bişey çıkmaz biraz tedirginimGeçmiş olsun umarım parçada da sorun çıkmamıştır
Kimisi diyor elimi ısırdım yarın randevumKolposkopi sırasında sürülen ilaçlarda değişiklik olmadı ben birşey göremiyorum dedi doktor ve rastgele parça alacağını söyledi sonuç 1 ayy sonra çıkacak benim ankısiyetem var ve sürekli sohbet halindeydim onunda etkisi var gerçekten eğitim ve araştırma hastanesinde olamama rağmen çokk iyi insanlara denk geldim acı vb hissetmedim