Anenmlerde kalmam doğru olur mu?

eşinle kalman daha güzel olur.. empati yap bence eşim bana 4 günlük evliyken annemi özledim orda kalcam dese fena bozulurum açıkçası

Çocuk musunuz siz Allah aşkına ancak çocuklar mızırdanır annemi özledim anneme gidicem diye sanırım yaşınız küçük daha evliliğin ne olduğunu kavrayamıyorsunuz aynı şehirdesiniz gidip gündüz görür evinize gelirsiniz ne kalması adam daha yeni evli gece yalnız mı bırakacaksınız tam da dip dibe olma dönemleriniz yani aşık olup evlendiyseniz bir an yanından ayrılmak istemezsiniz. Eşiniz ana kuzusu olsa anneme gidip kalalım özledim dese ne derdiniz acaba. Artık evli olduğunuzu unutmayın bence çok saçma olur eşin de alınır kim olsa alınır.

saçmalama allahını seversen :)
git gündüz otur gel.

Anneni özledin de ille de kalmak mı lazım; konunun içerisinde açıklaman var mı okumadım ama oturur gelirsin.

Onun dışında da daha 9 gün olmuş; hiç mi ayrı kalmadın bu kadarcık sürede...
Hani 4-5 ay desen anlayacağım da...

Bir de ben oldum olası kalmayı anlayamam; zaten uyunuyor ne fark eder o evde uyumuşsun bu evde uyumuşsun...

Şehir dışı ya da ulaşım sıkıntısı varsa kalınabilir tabii de erken daha biraz alışmak için hem kendine hem de annene zaman tanı

Tabiki doğru olmaz.
Sık sık annene gitmeye alışırsan ilerde evime alışamadım diye konu açarsın

ben düğün sabahı kahvaltımı yaptım eşim işi gitti bende anneme gittim çünkü annemi balayını gitmeden önce mutlaka görmeliydim...aynı zamanda gelinlik ve bindallı teslim etmek için zaten mecbur anneme gidecektim...
annemi gördüm yarım saat kadar sonra eşimle buluşup balayı için alışveriş çok zevklıydi hee unutmadan balayı dönuşunde uçaktan iner inmez eşimle anneme gıttık :)
zaten havaalanına cok yakınlardı
annem cok zor hastalıklar geçirdi aylarca hastanelerde yattık en büyük korkum onu kaybetmek oldu çocukluğumdan beri çünkü annem çok fazla ciddi hastalıklar yaşadı ve yaşıyor bu yüzden ister 2 gün ister 3 gün olsun ben annemim yanına her fırsatta giderim eşimde gelir tabıkı her haftasonu da kalmaya gıderiz ama bu durum eşimde mutlu eğer o rahatsız olsa zaten bu kadar sık kalamayız

bencede kalma yani evine alışman gerek evet özlüyoruz annemizi evimizi yatağımızı ama gidip kalmıyoruz

Herkese teşekkürler yorumlar için :) Bu konuyu açmadım eşime ama uygun zamanda söyleyeceğim. Özlerim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…