Anenmlerde kalmam doğru olur mu?

Ilk aylar o anne ozlemi tavan yapiyor. Ben geceleri annemi ruyamda gorup kalkar aglardim gece gece ben annemi ozledim diye. Ama gidip orda kalmayi hic aklıma getirmedim kalayim desem de ailem de kabul etmezdi zaten. Telas yaparlar bi sorun var falan diye. Bence gunduz git aksama kadar vakit gecir.

Olmaz.
Izin vermiyoruz bi kiz tarafi olarak sana.
Kk dogrusunu bilir.
Otur oturdugun yerde aaa.

Eee bu isler böyledr baba evindeykn nisanlini özlersn evlenrsn kosa kosa gidersn bu defada baba evindeki zamanlarini ve annenleri özlersn..
zamanla alisirsn dert degl ama bnce daha gidip kalmak icin cok erkn.az özle bence annenleri cünkü artk yanlzliga alisman lazm

Selam kızlar... :))) Bu konuyu taze bir gelin olarak açıyorum.
9. günümüzdeyiz. 5 günlük tatilden sonra evimizde geçireceğimiz 4. gece olacak. Annemi çok özledim.
Yarın için annemde kalmak istediğimi söylesem eşim bozulur mu? Normal mi böyle olması? Sonuçta artık karı kocayız. :)

Biraz tuhaf olur cunku yeni evlisiniz biraz zaman gecmis olsaydi olablrdi bence ayrica tek niye kalacaksiniz esinizle kalin ayni sehirdeymissiniz ne guzel kalmak yerine gunduz annenize gidebilirsiniz

Evet biraz erken olur. Adami yalniz birakmayin evde yazik. O gitseydi hos olmazdi, siz gitsenizde hos olmaz. Söyle bir kac ay gecsin aradan. Ben 5 yillik evliyim annemlerde 1 kere kaldim sadece, ki esim o konuda hic karismaz, giderim gec saatte gelirim hic birsey demez. Bir kerede o is icin bir yere gitmisti, 3 gün ozaman kalmistim.

Şuan sen 9 günlük evliyiz kocam annesinde kalmaya gitti" diye konu açmış olsaydın , herkes seni evde bırakıp kalmaya gittiyse evlenmeseydi o zaman vs tarzında yorumlar yapıp , eşini topa tutacaklardı. Empati yapmalısın bence :) Henüz çok erken. Üstelik aynı şehirdeymişsin kalmak dışında gündüzleri akşamları yada haftasonları istediğin zaman gidebilirsin. Kendi evinede alışman lazım sonuçta.

Daha yeni evlisiniz böyle düşünmeniz normal ama eşiniz aynı şeyi sizden istese hoşunuza gider miydi?
Eğer çok kalmak isterseniz eşinize söyleyin birlikte kalın :KK66:

birde eşin sana dese ben annemi özledim diye biz kadınlar hemen kıskansçlık krizlerine girer yollamazdık ama bizde pek iyi bakmıyorlar anne evine öyle erken gelmeye yanlış tbi ama elalem işte :S

Bence bunu bize degil esine sor. O sorun etmezse gider kalirsin.
Ama ayni sehirde kalma olayi cok gereksiz bence.

Evleneli 2.5 yıl oldu daha bir kez annemde kalayım demedim. Özlemiyor muyum annemi elbette özlüyorum. Hatta bazen şehir dışındaki ablam gelir bu gece sen de burda kal derler o zaman bile kalmam evime gelirim.

Bu söyledigin kulaga cok garip geliyor bak ne güzel aynı şehordesin gider istedigin zaman görürsün aileni ama sana bir arkadas tavisyesi ister yeni evli ol ister eski mecburi sebep olmadan eşinden ayrı geceleme derim ben canım .

Sen daha 9. günden gidip annende kalsan dedikodu göğe ulaşır :KK70:
E tabi kocan içinde bence hiç hoş bi durum değil. İlk günleri evinde mis yatağında kocanla geçirmek varken niye annende kalasın, ben kocanla bile orda kalmanı tavsiye etmem. Daha yeni evli bi çiftin evini, yatağını bırakıp başka bi evde kalması iyi değil bence

X