- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
Kızlar merhaba, ben en son 3 ekimde adet oldum. Adet döngüm 24 gün. 35 gün sonra kanamam başladı ama ped takmayı gerektirmeyecek kadar az. Adet sandım geçer diye düşündüm geçmeyince 2 hafta sonra doktora gittim. Ultrasonda sağ adneksiyanelde anekojen kist varmış. Doktor basit kist kendiliğinden kaybolur dedi. Kanamanın kesilmesini bekleyip tekrar adet olduğumda hormon baktır dedi. Kanamam az az olduğu icinde dogum kontrol hapı vermeye gerek görmedi.
Sorun şu ki kanamam durmadı. Az az bi şekilde devam etti ve son 4 gündür daha da arttı. Doktora tekrardan randevu aldım ama çok korkuyorum kötü bisey olmasından. Anekojen kist hakkında da nette çok bisey bulamadım. Bu tarz bir durum yaşayan adetleri düzene giren cozum bulan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bu arada bekarım.
Sorun şu ki kanamam durmadı. Az az bi şekilde devam etti ve son 4 gündür daha da arttı. Doktora tekrardan randevu aldım ama çok korkuyorum kötü bisey olmasından. Anekojen kist hakkında da nette çok bisey bulamadım. Bu tarz bir durum yaşayan adetleri düzene giren cozum bulan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bu arada bekarım.