Merhaba
Ben 24 yaşındayım 3,5 yıldır bu saç dökülme illetiyle uğraşıyorum. Önceden aşırı gür kıvırcık up uzun saçlarım vardı lastik tutmazdı yolda her geçen saçıma iltifat ederdi sonra bir anda dökülmeye başladı şampuanlar kremler maskeler ampül kürleri sarımsak karanfil lavanta yumurta maskesi aklınıza ne gelirse denedim olmadı dahiliye kadın doğum endokrin hastane hastane şehir şehir gezdim yinede olmadı yeni saç çıkarmayı geçtim dökülmem bile durmadı her gün avuçla dökülüyor kemoterapi alsam bu kadar dökülürdü heralde saçlarım serçe parmağım kadar kaldı üst tepem tamamen açık kendime güvenim sıfır insan içine çıkmak topluma karışmak bana zulüm güneş ışığı altında tepem parlıyormu diye strese girerim rüzgarda kelim üşür saçlarım dağılır derim gözükür yağmurda ıslanmak fobim oldu daha bir çok psikolojik travmam oldu kendimi sevmiyorum kimsenin beni sevebileceğine ihtimal vermiyorum beğenmiyorum yani kısacası kendimden vazgeçtim stres yaptıkça üzüldükçe daha çok dökülüyor biliyorum ama elimde değil aşamıyorum bu durumu. En son gittiğim endokrin doktoru tiroitlerimin az çalıştığını söylemişti 8 aydır hap kullanıyorum ama dökülmeme etki etmedi şimdi son 2 aydır aldacton kullanıyorum sonhabara denk geldi dökülmem hala çok mevsimsel bu aylarda fazlalaşabiliyor belkide ondandır haptan fayda görürsem mutlaka yazarım bir de insülin direnci önemli 500’lük bir şeker hapıda kullanıyorum 2 aydır bilmiyorum umarım faydasını görürüm yoksa kendimi daha da toparlayamam seni inan çok çok çok iyi anlıyorum içten hissediyorum dua edeceğim senin için tedavi arayışına devam et doktorlara git endokrine git son 3 yıldır en az 60-70 şişe kan vermişimdir doktorlara farklı şehirlerde bile gittim Rabbim bir sebep gösterirde şifamı bulurum diye umarım bulurum geçer gider sanada acil şifalar diliyorum