- 2 Eylül 2022
- 75
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi coffeeadict
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım 15 yaşında ön çizgimde bir açılma başladı ve ben bunu ön saçlarımı arkaya doğru bağlayarak gizliyordum ve bu zamanla daha da açıldı bu sene yurt dışında ilken trikolog a göründüm ve bana sende androjenik alopesi yani Türk tabiri ile erkek tipi dökülmem var dendi Türkiye’de üç dermatologa a gittim ve üçü de aynı şeyleri söyledi hepsi ayrı ayrı sprey vs önerdi en son akademisaçterapi diye bir yer keşfettim ve oraya gittim iki aydır oraya gidiyorum bir etki görmek için daha çok erken bu arada kadın doğuma da gittim ve pcos tehşisi konmadı hormonlarım normal dendi ama gene de son olarak endokriolojiye gideceğim mezoterapi de denemek istiyorum
Arkadaşlar bir kadın için çok zor bir durum üstelik daha 19 yaşındayım çok ağladım çok üzüldüm ama kabullendim yapabileceklerime bakıyorum şu an eğer bir yolunu bulursam buraya yazacağım çünkü yalnız olmadığımı biliyorum metroda sokakta görüyorum eğer bunun hormonsal bir çözümü var ise tedavi etmek istiyorum hayatım boyunca saçımı kaybetme korkusu bana ağır geliyor üstelik saç ekiminin kadınlarda tutma oranı da düşük ilken
Arkadaşlar bir kadın için çok zor bir durum üstelik daha 19 yaşındayım çok ağladım çok üzüldüm ama kabullendim yapabileceklerime bakıyorum şu an eğer bir yolunu bulursam buraya yazacağım çünkü yalnız olmadığımı biliyorum metroda sokakta görüyorum eğer bunun hormonsal bir çözümü var ise tedavi etmek istiyorum hayatım boyunca saçımı kaybetme korkusu bana ağır geliyor üstelik saç ekiminin kadınlarda tutma oranı da düşük ilken