Android Uygulaması

MissHavisham

BabyGoat
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
1.432
637
178
Google apps'ten KK uygulamasını indirdim ve kurdum. Telefonumla uygulamaya giriş yaptığımda, abone olduğum konuları ve profilimi görüntüleyebiliyorum ancak forum takibi, açılan konular görünmüyor. Uygulamada mı bir sorun var yoksa ben mi kullanmayı beceremiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. :44:

Bende indirdm ama hicbisey goremiyorum girdikten sonra bisey acilmiyo kurcaliyim diyorum ingilizce onuda yapamiyorum

Ben indirmedigim halde yuklendi kendiliginden. Bu kadar sacma ve basarisiz bir sey olamaz. Ne kadar kötu ya! Hic bir sey kullanisli degil. Aradigimi da bulamiyorum. Kurtulmanin yolunu bilen var mi nolur soylesin;(((

Canim siteme kavustum. Androidten kurtuldum. En asagida full site diye bir link var. Tıklayinca hemen web sitesi formu geliyoor:)))

kadınlar kulubü appsi olmamış. dil olarak ingilizce ve değiştirilemiyor hemde kullanışsız ne hevesle indirmiştim bende

normal site gibi değil ben hiç beğenmedim cebimden girdiğimde en aşağıda full site yazıyor oraya tıklıyorum aynı bil.dan girdiğim gibi oluyor yoksa bi çok şey görünmüyor

Ben cepten giriyirum asagida full site yaziyordu tikladim bilgisayardan acdigim gibi oldu .Ama ben eskisi gibi olmasini istiyorum nasil yapa bilirim arkadaslar?:26:

Android App'da alıntıların mesajları geldiğinde Url linki olarak tıklanmıyor ve haliyle görülemiyor, çok donuyor ve java hatası veriyor.

Bilgilerinize.

ve.bir kac gundr telefndan grdmde fotgraflri goremiyrmm nedennn yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben indirmedigim halde yuklendi kendiliginden. Bu kadar sacma ve basarisiz bir sey olamaz. Ne kadar kötu ya! Hic bir sey kullanisli degil. Aradigimi da bulamiyorum. Kurtulmanin yolunu bilen var mi nolur soylesin;(((
o kullandığın muhtemelen tarayıcı için düzenlenmiş olan, bir de google play markette ayrı uygulama var, onun sen indirmeden yüklenmesi imkansızdır herhalde. o daha kullanışlı geldi bana istersen dene, olmazsa arkadasların dediği gibi full siteye tıkla.

Ben telefondan girerken yanlışlıkla full siteye tıkladım. Ama geri almak istiyorum. nasıl olacak bir bilgisi olan var mı acaba?

Android App'da alıntıların mesajları geldiğinde Url linki olarak tıklanmıyor ve haliyle görülemiyor, çok donuyor ve java hatası veriyor.

Bilgilerinize.

merhabalar bu sorun bende de war cewap alabildin mi cozebildin mi canim ya ...bir de konunun icinde sayfalara bakarken kim kimi alintilamis gozukmuo

Google playstore da uygulamayi bulamiyorum. KK- uygulamasi android icin kaldirildimi? Yoksa benmi bulamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…