Android telefonlar için harika bir uygulama

bayanfiyona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
485
2
66
İzmir

selam arkadaşlar,

daha öncede forum yemek tarifleri kısmında sık sık yazmışlığım ve tarif paylaşmışlığım var. anlayacağınız üzere yemek yapmaya hatta daha çok pasta, börek tarzı şeyler yapmaya ( bu konuyal ilgili dukan diyet sayfasından da beni takip edebilirsiniz yapıp yiyince kilo vermek gerekiyor haliyle:) bayılıyorum.... geçenlerde android marketten telefonuma bir uygulama indirdim. uygulama yemek tarifleri üzerine, 1527 yemek tarifi, günün menüsü widget'ı, yemek arama ve popüler tarifleri takip etme olanakları sağlıyor. eve gitmeden önce şöyle bir göz atabiliyorum böylece evde ne pişirsem telaşına düşmüyorum iş dönüşü. ben de optimus black var ona uygulama yüklemede yardımcı olabilirim kolaylıkla. sizinle de paylaşmak istedim... beğendiğiniz bir tarif olduğunda da tarifler kısmında paylaşalım hataa :))) şimdiden afiyet olsun :)))

yüklemek için;

Günün Menüsü Widget'ını eklemek için telefonunuzun ana ekranında boş bir yere basılı tutun. Açılan listeden widget ardından da Şef Sensin'i seçin. Böylece telefonunuzun ana ekranına günün menüsü widget'ını ekleyebilirsiniz.

https://market.android.com/details?...t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWZzZW5zaW4uYXBwIl0.

Kızlar çok alakalı olmayacak fakat android telefonlarda markette search bölümüne kadınlar kulubu yazdığımızda gelen apps hiç denediniz mi?uygulamafikri guzel fakat uygulamanın çok eksikleri var.geliştirilmesi şart..

Güzel uygulama ama keşke resimleri de olsaymış Ben bilgisayar da yemek tarifleri için açtığım klasörü tarifler+resimleriyle beraber telefona ekledim çok lazım oluyor :)

biliyorum ben bu uygulamayı bi ara indirmiştim bi kaç kez kullandım ama çünkü yemek yaparken uygulamayı açmak aklıma gelmiyor hiç

ya pratik olmaz olur mu? akşam eve giderken otobüste bakıyorum nasıl olsa vakit bol. eve varana kadar ne yapacağım aklımda belirlenmiş oluyor. ayrıca bayağı bir tarif var yeni şeyler denemekte güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…