- Konu Sahibi bayanfiyona
selam arkadaşlar,
daha öncede forum yemek tarifleri kısmında sık sık yazmışlığım ve tarif paylaşmışlığım var. anlayacağınız üzere yemek yapmaya hatta daha çok pasta, börek tarzı şeyler yapmaya ( bu konuyal ilgili dukan diyet sayfasından da beni takip edebilirsiniz yapıp yiyince kilo vermek gerekiyor haliyle:) bayılıyorum.... geçenlerde android marketten telefonuma bir uygulama indirdim. uygulama yemek tarifleri üzerine, 1527 yemek tarifi, günün menüsü widget'ı, yemek arama ve popüler tarifleri takip etme olanakları sağlıyor. eve gitmeden önce şöyle bir göz atabiliyorum böylece evde ne pişirsem telaşına düşmüyorum iş dönüşü. ben de optimus black var ona uygulama yüklemede yardımcı olabilirim kolaylıkla. sizinle de paylaşmak istedim... beğendiğiniz bir tarif olduğunda da tarifler kısmında paylaşalım hataa :))) şimdiden afiyet olsun :)))
yüklemek için;
Günün Menüsü Widget'ını eklemek için telefonunuzun ana ekranında boş bir yere basılı tutun. Açılan listeden widget ardından da Şef Sensin'i seçin. Böylece telefonunuzun ana ekranına günün menüsü widget'ını ekleyebilirsiniz.
https://market.android.com/details?...t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWZzZW5zaW4uYXBwIl0.