Android 4.3 güncellemesi Galaxy S3 forumda sıkıntı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Android 4.3 güncellemesini Galaxy S3 cihazlarına yükleyen kullanıcılar internette forumlarda ve sosyal medyada yaşadıklarını sıkıntıları paylaştı.

Güncellemenin ardından uygulamalar durduk yere kapanırken, kablosuz ağ bağlantısında yaşanan kopmalar da kullanıcıları canından bezdirdi.

KULLANICILAR İSYAN EDİYOR!

Bataryası daha hızlı tükenmeye başlayan Galaxy S3′lerde sorun iyice büyüyünce Google çareyi bu cihazlara Android 4.3 güncellemesini geri çekmekte buldu.

Bir süreliğinde kullanıcıların faydalanamayacağı güncellemenin sorunlar giderildikten sonra tekrar yayınlanması beklenirken, halihazırda güncellemeyi indirip sorun yaşayan kullanıcıların mağduriyeti ise yeni güncelleme çıkana kadar devam edecek gibi görünüyor.

Samsung S3 almak istiyordum bu haberden sonra fikrim değişti
zaten su an kullandıgım telefon arızalı bide alıcagımkinde böyle bi arıza varsa ne diye alıyımki
su aralar iphone 4s yada samsung note 3 bakıyorum inceliyorum daha dogrusu bu telefonlar hakkında bilgi sahibi varsa bana yazabilirmi hangisi daha iyi :44:

Samsung S3 almak istiyordum bu haberden sonra fikrim değişti
zaten su an kullandıgım telefon arızalı bide alıcagımkinde böyle bi arıza varsa ne diye alıyımki
su aralar iphone 4s yada samsung note 3 bakıyorum inceliyorum daha dogrusu bu telefonlar hakkında bilgi sahibi varsa bana yazabilirmi hangisi daha iyi :44:

Arkadaşım en güzeli note 2 ben kullanıyorum....s3 güzel kardeşim kullanıyor ama yeni tel alacaksan note 2 derim. boşuna parana yazık note 3 alma...

bende note kullanıcısıyım. geçen gün camını çatlattım yaptırıp bikaç sene kullanmayı düşünüyorum,kşme göstersem telefonumu samsungun en iyisi note serisi elinden çıkarma yaptır diyo

bende note kullanıcısıyım. geçen gün camını çatlattım yaptırıp bikaç sene kullanmayı düşünüyorum,kşme göstersem telefonumu samsungun en iyisi note serisi elinden çıkarma yaptır diyo

Geçmiş olsun üzüldüm....en güzeli teli aldığın firmanın garantiye yollaması..

Back