ANATUREL tüy dökücü krem

olesya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
194
1
46
Diğer
Merhaba arkadaslar, ben internette tuylerden kurtulmak için acisiz bir urun ararken
ANATUREL diye bir krem buldum
gerçi siparis edip kullanmis degilim ama
cok ilgimi cekti... normal tuy dokucu krem seklinde uygulaniyormus
birkac dk sonra bir bez parcasiyla veya kagitla silindiginde aynen
kremde oldugu gibi dokuluyormus, fakat onemli olan su ki
agda yapmis gibi uzun sure cikmiyormus... uzun sure kullanimda ise
tuylerde incelme ve azalma oluyormus... kullananlarin goruslerini de
okumustum bir sitede... heryerde satilmiyor sanirim...
kullanan veya bilgisi olan var mi? bilgi için y... tube n videolarini izleyebilirsiniz.
siparis vermeden once sizlerle paylasip iyice bilgi sahibi olmak istiyorum....

canm tüm tüy dökücüler agda gibi temizlemiyor kalıyor sadece belli kısmını alıyor
hemen çıkarıyor
bende duydum arkadaşlar memnun kalmmamışş

canm tüm tüy dökücüler agda gibi temizlemiyor kalıyor sadece belli kısmını alıyor
hemen çıkarıyor

oyle mi? oysaki ben bu urune cok guveniyordum...
jilet gibi hemen cikiyor mu yani? canim bilgi net mi ona gore siparis konusunu gozden gecirecegim...

islem tamamdir kamos...

Arkadaslar yok mu anaturel hakkinda bilgi deneyim sahibi olan kimse?

biz ailece kullanıyoruz memnunuz. Piyasada bir çok ürün ve yöntem var fakat gerçekten a-naturel tüy dökücü çok iyi bir ürün, tamamen tüyleri yok etmiyor ama kullandık çok memnun kaldık..

hemen çıkarıyor

firmada alan kişilerin isim soy ismi alınıyor ve şikayet edeni göremedim firma sahibi biraz anormal başka bir sıkıntı yok ben bu ürünleri şimdi satmayı düşünuyorum burdaki yorumlar yıllarca cevap veren muhatap olmayınca üründe gerçekten iyi en azında hizmet olsun çok marka tüy dökücü var fakat a-naturel bırakın ağdayı lazerden bile daha iyi sonuç verdi... youtubede hiç bir markanın olmadığı kadar videoları var..

Son düzenleme:

yıllardır bu mesaja cevap verilmemiş ben gördüm yazmak istedim birde bu ürünü açıkcası ilerde satmayıda düşünuyorum ürün gerçekten kullandım çok memnun kaldım videoları çok var fakat firma sahibi anormal biri ciddi reklam yapmıyor milete haklı olarak güvenip hemen almıyor veya benim gibi geç alıyor ağda alzerden bile daha iyi dersem abartılı olmasın yalnız tüyler tamamen yok olmuyor biz alıştık ayrıca geçen ay yeni çıkan tüy yo kedici losyonuda aldık 1 aydır tüy hiç yok bakalım gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…