Merhaba arkadaşlar.. Tüp bebek tedavilerimin sonucunda 2 defa kimyasal gebelik yaşadım..Ankara'da yaşıyorum. Dr.ve tüp bbk merkezi arayışı içindeydik. Anatolia tüp bebek merkezinden Bülent Hocayla tedaviye karar vermiştik.Ancak bazı nedenlerden dolayı 2 ay beklemek durumunda kaldık.Bu süre içinde Bülent hocanın İst. Acıbadem'de göreve başladığını öğrendik.Şİmdi yeniden bir arayış içine düştük.Yine zaman kaybı olacak bu bizim için.Bülent hoca içimize çok sinmişti.Bazen İstanbul'a mı gitsem diyorum ama o da çok zorlayacak bizi..Özellikle Ankara'da yaşayanlar, tavsiyelerinizi bekliyorum sizler hangi merkeze hangi doktora gittiniz ? Lütfen yardım edin!
canım ankarada yaşamıyorum ama bende antolia tüp bebek merkezinde tedavi gördüm.dr um hakan hocaydı.ama onun olmadığı zamanlarda bülent hoca ilgilendi benimle.hakan hocada bülent kadar iyidir onu tavsiye ederim sana.birde dr kadar labaratuvar ve ekipte önemli.ben hiç değiştirmeden 4 defa anatolyada denedim.benim problem çoook çok büyük.ama Allah nasip etti şimdi iki kızım var.darısı sana ve tüm isteyenlere inşaallah.sevgiler...
canım ankarada yaşamıyorum ama bende antolia tüp bebek merkezinde tedavi gördüm.dr um hakan hocaydı.ama onun olmadığı zamanlarda bülent hoca ilgilendi benimle.hakan hocada bülent kadar iyidir onu tavsiye ederim sana.birde dr kadar labaratuvar ve ekipte önemli.ben hiç değiştirmeden 4 defa anatolyada denedim.benim problem çoook çok büyük.ama Allah nasip etti şimdi iki kızım var.darısı sana ve tüm isteyenlere inşaallah.sevgiler...
cevap için çok tşk ederim..ben de anatolia üzerinde ağırlıklı olarak düşünüyorum ama çok yoğunmuş diyorlar.Gidip görüşmeden ön yargılı olmamak lazım..benim de problemlerim büyük.Allah bebeklerinizi size bağışlasın..benim de 3. deneme olacak. İnşallah bu defa olur..tüm isteyenlere de nasip olur inşl..
Arkadaşlar merhaba,
Bende ilk tüp bebek denememde Anatolia'yı tercih ettim.Bülent Hoca son derece ilgili davrandı.Fakat benden kaynaklanan sebeplerden dolayı başarı elde edemedik.şimdi ikinci kez gitmek istiyorum. Hoca bu arada İstanbul Acıbadem hastanesi ne transfer olmuş.Olsun değer.İnşallah İkincide yüzümüz gülecek.