Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hihoyyytCANIM SANA DOSTUM DEMEK İSTERİM SANA NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM DOKTORUNUN KARARLI YADA KARARSIZLIĞI SENİ BUNALTMIŞTIR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BENCEDE İNSAN HEDEFSİZ YAŞAYAMAZ ÖNEMLİ OLAN SAPLANTI HALİNE GETİRMEMEK ŞU ÇOCUK MESELESİNİ İNAN ŞU ARALAR PSİKOLOJİMİ DÜZELTMEK İÇİN ÇOK ÇABALIYORUM SÜREKLİ HARAKET BİRŞEYLERLE UĞRAŞ NE YAPALIM İNAN SAĞLIKLI BİR KİŞİLİĞE SAHİP OLAN ÇOK AZ İNSANLAR VAR HERAN HEPİMİZ KONTROLDEN ÇIKABİLİRİZ EN GÜZELİ DUYGUSALLIĞA GEM VURMAK VE KENDİMİZ İÇİN YAPILACAK EN GÜZELİ ÇEVREMİZDEKİLERE HERŞEYE RAĞMEN BEN MUTLUYUM DEMEK ÇÜNKÜ SENDE ÖRNEKLERİNİ YAŞIYORSUN ÖNÜMÜZDEKİ ŞU ZORLU SINAVI GERÇEKTEN HAKKIYLA VERELIM TABİ BU ARADA 1YIL YENİLENME HEM BİYOLOJİK HEMDE PSİKOLOJİK.... TABİ BU KADAR EMİN OLAMIYORUM AMA 1 YIL DAYANACAĞIM FAZLA KADERİ ZORLAMAYA GEREK YOK YAVAŞTAN SUKÜNETLE BU BEBEK İŞLERİYLE UĞRAŞICAM NEYSE HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN SANADA DUACIYIM AMA İÇİMDE BİRŞEY VAR SEN BİRAZDAHA SABRET
canım yaaa çok teşekkür ederim desteğin için :)) inan çok iyi geldi :)) ya gerçekten ben psikolojimden korkmaya başladım millet soruyo ne oldu diye beni tutuyor bir gülme krizi!!! anlat anlatabilirsen ağlamak yerine niye gülüyorum hala çözemedim sanırım hala şoktayım hele doktorum beni o kadar ümitlendirmişken...ve hala da ümitlendirmeye devam ediyor..pazartesi tekrar test yapmamı ve ilaçları bırakmamamı söyledi ama küçücük bir şüphem bile yok acaba hamile miyim diye sen de üzülme canım bu zorlu dönemi atlatıcaz buna mecburuz ve Allah izin verirse sonunda bizim de yüzümüz gülecek inancımı kaybedersem her şey çıkmaza girer...kendimi teselli etmeye çalışırken desteğin için çok sağol canımmm...
Bu siteye katilmak icin can atmistim.derdimi paylasirim,teselli bulurum diye ama hiiiiiiic kimse yazmiyor paylasmiyor.insanlar dertlerine care bulunca diger caresizleri unutu veriyorlar.neyse daha fazla yazmak istemiyorum. cünkü biliyorum ki...bu yazdiklarim hicbir sey ifade etmicek yine.
Bu siteye katilmak icin can atmistim.derdimi paylasirim,teselli bulurum diye ama hiiiiiiic kimse yazmiyor paylasmiyor.insanlar dertlerine care bulunca diger caresizleri unutu veriyorlar.neyse daha fazla yazmak istemiyorum. cünkü biliyorum ki...bu yazdiklarim hicbir sey ifade etmicek yine.
canim nedir sorunun???gozumuzden kacmistir yada gormemisizdir...ama sunda sana hak veriyorum insanlar dertlerine care bulunca diger caresizleri unutuyorlar...hepsi olmasada bircogu bunu bende farkettim...