Dün duygusal anlar yaşadık... Başka bir okula görevlendirmem çıkınca ilk görev yerim, 4 seneyi bitirdiğim, ilk göz ağrım bu okulda son günüm olduğunu öğrendim. Sarıldık, ağlaştık, norm fazlasıydım zaten ama milli eğitimin bu kadar çabuk görevlendireceğini düşünmemiştim...Hazırlıksız yakalandım, çocuklara benden hatıra ufak hediyeler götürürdüm bilseydim...
Köyümüzde bir aile çocuklarıyla birlikte taşınmış. Öğrenciler 23 kişilik tek sınıfta toplanacak Pazartesi günü. Ana sınıfı öğrenci sayımız 6'ya düştü, milli eğitimle konuştuk kapanmayacak...
Şimdiki görev yerim merkeze çok yakın 7 km imiş. Kenar mahalle çocuklarından oluşsa da şehir merkezi işte. Yine de 63 km yol gidip geldiğim, sobasını yaktığım, tuvaletini temizlediğim, kimden ne yardım toplasak diye düşündüğüm, çocuklarla beraber şarkı söyleyerek temizlediğimiz köy okulunu tercih ederdim. Bu sene okulumuzun bahçe duvarı yapılmıştı, kocaman bir bahçemiz olmuştu. Kenarına ağaç dikmeyi, ağaçlar büyüyünce salıncak kurmayı, ağaçların altına da banklar koymayı düşünüyorduk çocuklarla
Yardım göndermeyi düşünen arkadaşlar gönderebilirler, diğer öğretmenimiz alacaktır kargoyu. Konu kilitlenebilir bundan sonra, herkese teşekkürler...
Koalina yeni görev yerin hayırlı olsun .
Ayrıldığına samimi üzülüşün buradan belli oluyor .
Ben bugün ptt kargoya gittim fakat bende küçük bir ilçedeyim cumartesi kapalı , diğer kargolar ise merkeze kadar götürdüklerini köye ulaştırmadıklarını söylediler . Bende pazartesi ptt kargoya vermeyi uygun gördüm .
Kısmet değilmiş senin açman. Özelden verdiğin isme yollayacaktım , değişiklik varsa bildir , paketlendi hazır bekliyorlar çünkü .
Benim adıma yollayabilirsiniz yine, zaten gelen kargoları genelde müdür yetkili öğretmenimiz teslim alıyor benim adıma da olsa...
Evet gerçekten üzüldüm, okulumun adını da ilk defa duydum, yeri tam olarak nerede bilmiyorum gidip görmek bile gelmedi içimden
Koalina , sanırım cezandan dolayı özel mesaj gönderemiyorum .
Nihayet bugün kargoyu gönderebildim . Taşıma güçlüğünden dolayı , eşime verdim , teslim için . Gönderen kişide erkek adı görürsen , hakkımda spekülasyon olmasın
Dünya tatlısı çocukların her birini kocaman öpüyorum
Selamlar herkese. Köy okulumuzda 10 öğrencilik bir ana sınıfımız var. Halımız idare eder, masalarımız, sandalyelerimiz çok güzel, duvarlarımız boyalı ancak ana sınıfı öğretmenimiz oyuncak konusunda çok sıkıntı yaşıyor. Bizler de bir kaç parça oyuncak alıyoruz ancak yeterli olmuyor. En son çocukların araba tekerleğini sürdüklerini görünce ben de belki bir faydam dokunur diye buraya yazmaya karar verdim.
Sizler de çocuklarınızın eskiyen, kullanmadığı, bıktığı, büyüdüğü için oynamadığı oyuncakları bize yollayabilirsiniz. Sanırım direk adres veremiyorum ancak yardım etmek isteyenlere özel mesaj ile adresi iletebilirim
Evet dün ilk banımı yiyerek rahata erdim
Çok teşekkürler ben okuldaki arkadaşa haber verdim....
Konumuz kapanabilir, yeterli yardım geldi arkadaşlar sağolsun
son mesajı şimdi okudum daha öncede size yazdığım gibi tatil dönüşü ilk işim bu olacak demiştim o halde ben başka bir arayışa giriyorum.
Saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?