sivasin merkez köyü yanalak' ta görev yapmaktayım. Köyün merkeze uzakligi 60 km. sinifimin cokkkk eksigi vardi. Fiziksel yapisini sağolsun müdürümüz halletti. Yerleri, boyasini falan. Fakat malzemem yokben elimden geldigi kadar eksikleri halletmeye çalistim ama yeterli olmuyo maalesef. Sinifimdakitaplikdahi yoktu. Kütüphaneden birkitaplik buldum o da kocaman. Cok uzun. Oyuncaklarimiz eski
, parçalanmiş. Zaten eğitici oyuncaklarimiz hic yok denecek kadarsesimi duyan arkadaşlar hocalarım lütfen yardım edin çok mağduruz. Kullanmadığız oyuncaklar, oyuncak kutulari, dolap varsa yardim edin. Sinifimizin halisini ben aldim; fakat cok ince oldu. sinif sobali olduğundan ısıtmadı bizi yardımınıza ihtiyacım var......
Cok tesekkür ederim. Siz nerdesiniz şuan hangi ilde. kargoyla alabilirim aslında.
14 ogrencim var. Almanyadan bir hayirsever de gecen yil yardim etmisti sagolsun. Gelenlerin hepsi pelş oyuncakti ve isimize cok yaramisti. Fakat erkek ogrencilerim icin pek secenek yok sinifimda. En cok da takmali cikartmali legolarla egleniyorlar. Siz oyuncaklari kargo ile sivas pttsine gönderebilir misiniz.ben ordan alirim.
14 ogrencim var. Almanyadan bir hayirsever de gecen yil yardim etmisti sagolsun. Gelenlerin hepsi pelş oyuncakti ve isimize cok yaramisti. Fakat erkek ogrencilerim icin pek secenek yok sinifimda. En cok da takmali cikartmali legolarla egleniyorlar. Siz oyuncaklari kargo ile sivas pttsine gönderebilir misiniz.ben ordan alirim.
rica ederim haber vericem size :)Eminim begenecekler :) ziynet süzer adina gönderebilirsiniz. Tekrar tesekkr ederim. Cok sevinecek cocuklar :)
rica ederim haber vericem size :)
rica ederim haber vericem size :)
Bir de kargo ödemesi nasıl olacak. Okulun bütçesi yok. Ailelerde yardım gelmiyor.
Bu arada sormayı unuttum kargo hangi isimle gelecek. Sizin adınızı öğrenebilir miyim
Bende yardim etmek istiyorum.yenide alabilirim oglumunda birsuru oyuncagi var onlardanda gonderebilirim.bu hafta zor olur ama onumuzdeki hafta gondericem mutlaka.birkac arkadasa daha haber vericem.ozelden yazarim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?