• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anasınıfıma yardım istiyorummmm :( lütfennnn

sivasin merkez köyü yanalak' ta görev yapmaktayım. Köyün merkeze uzakligi 60 km. sinifimin cokkkk eksigi vardi. Fiziksel yapisini sağolsun müdürümüz halletti. Yerleri, boyasini falan. Fakat malzemem yok:( ben elimden geldigi kadar eksikleri halletmeye çalistim ama yeterli olmuyo maalesef. Sinifimdakitaplikdahi yoktu. Kütüphaneden birkitaplik buldum o da kocaman. Cok uzun. Oyuncaklarimiz eski
, parçalanmiş. Zaten eğitici oyuncaklarimiz hic yok denecek kadar:( sesimi duyan arkadaşlar hocalarım lütfen yardım edin çok mağduruz. Kullanmadığız oyuncaklar, oyuncak kutulari, dolap varsa yardim edin. Sinifimizin halisini ben aldim; fakat cok ince oldu. sinif sobali olduğundan ısıtmadı bizi :( yardımınıza ihtiyacım var......

Ben üniversite öğrencisiyim eğitici oyuncağım yok ama çok sayıda birsürü oyuncağım var. Belki ailemden halı da ayarlayabilirim. Sadece nasıl gönderilecek vs bunlarla ilgili bilgi verebilirmisiniz?

Cok tesekkür ederim. Siz nerdesiniz şuan hangi ilde. kargoyla alabilirim aslında.

Cok tesekkür ederim. Siz nerdesiniz şuan hangi ilde. kargoyla alabilirim aslında.

İstanbuldayım burdan kargoyla yollayabilirim dilerseniz şimdi baktım 1 kutudan fazla oyuncak yollayabilirim hatta biraz daha araştırıp daha fazla topylayıpda yollayabilirimde. kaç öğrenciniz var?

14 ogrencim var. Almanyadan bir hayirsever de gecen yil yardim etmisti sagolsun. Gelenlerin hepsi pelş oyuncakti ve isimize cok yaramisti. Fakat erkek ogrencilerim icin pek secenek yok sinifimda. En cok da takmali cikartmali legolarla egleniyorlar. Siz oyuncaklari kargo ile sivas pttsine gönderebilir misiniz.ben ordan alirim.

Defter ve kitap için burd anaokulunda calisan bir hocamizdan yardim aldim yeteri kadar var. Cokkkk tesekkur ederim

14 ogrencim var. Almanyadan bir hayirsever de gecen yil yardim etmisti sagolsun. Gelenlerin hepsi pelş oyuncakti ve isimize cok yaramisti. Fakat erkek ogrencilerim icin pek secenek yok sinifimda. En cok da takmali cikartmali legolarla egleniyorlar. Siz oyuncaklari kargo ile sivas pttsine gönderebilir misiniz.ben ordan alirim.

Tabiki o zaman ben benim çocukluk ama temiz bütün peluş oyuncaklarımı herşeyi toparlayıp gönderdiğim zaman size özel mesaj kutunuzdan veya burdan bildiririm. Kesinlikle 1-2 gün içinde yollıcam annemle beraber çalışmalara başladık umarım gelicek şeyleri severler :) ne adına yollamam gerekicek sivas pttsine ?

Eminim begenecekler :) ziynet süzer adina gönderebilirsiniz. Tekrar tesekkr ederim. Cok sevinecek cocuklar :)

Lego da almak istiyorum birde burda oyuncakçı seçeneği çok eğitici olur hem sanırım elimden geldiğince.

Bu arada sormayı unuttum. Kargo hangi isimle gelecek. Sizin adınızı öğrenebilir miyim.

Bir de kargo ödemesi nasıl olacak. Okulun bütçesi yok. Ailelerde yardım gelmiyor.

matmazel hesabı ceza aldığı için yarın akşam aktif olacakmış kendisi burdan haber vermemi istedi size. Kargo bedeli bizim tarafımızdan ödenecekmiş. Pazartesi günü kargoya verecekmiş gönderdiklerinin listesini de yollayacakmış bir sorun olmasın geldiğinde eksiklik gibi diye. Gönderdiği zaman kim tarafından gönderdiğini de söyleyecekmiş :)

Bende yardim etmek istiyorum.yenide alabilirim oglumunda birsuru oyuncagi var onlardanda gonderebilirim.bu hafta zor olur ama onumuzdeki hafta gondericem mutlaka.birkac arkadasa daha haber vericem.ozelden yazarim size

Bu arada sormayı unuttum kargo hangi isimle gelecek. Sizin adınızı öğrenebilir miyim

Sizinle buradan gönderim gününü tam olarak konuşup göndermek istedim yarın veya çarsamba? Göndereceklerim yeni alınanlarla beraber;

-20 adet küçük peluş
-Yaklaşık 10 adet bebek hayvan vs. normal peluş
-2 adet kutu lego(88 parça)
-30 adet küçük boy renkli toplar

Esra çelik adına buradan sizin adınıza ödemiş yapılmış şekilde gönderilecek. Elimizden bunlar geldi umarım yardımcı olur :)

Cok Teşekkür ederim. Bu hafta istediğiniz bir gün gönderebilirsiniz. Forumu kullanmayı pek bilmiyorum. Bayagi karistirmistim sizin profili. Tekrar teşekkür ederim. Gönderdiğiniz günü yazarsaniz çok sevinirim.

Bende yardim etmek istiyorum.yenide alabilirim oglumunda birsuru oyuncagi var onlardanda gonderebilirim.bu hafta zor olur ama onumuzdeki hafta gondericem mutlaka.birkac arkadasa daha haber vericem.ozelden yazarim size

Duyarlılığını için teşekkür ederim emiry. Tamam haftayabekliyor olacağım.

Back