Nerden peki instagram üzerimi yoksa facebook felan mıMüge alınlıya yaz yollar hemen canım
Yok efendim geç gelir veya ilgilenmezler diye düşünüyorum o kadar insan var her konuda yardıma muhtaç benim sinifima sıra gelir mi açıkçası bilemedim
Bi deneyecem o zaman 6 ay oldu çünkü hala bekliyorum daha okul bile açılmamıştı o yüzden ümitsiz baktımBöyle düşünürsen hiçbir zaman istediklerini elde edemezsin. Hem geç olması hiç olmamasından iyişdr.
Direk ara benceNerden peki instagram üzerimi yoksa facebook felan mı
Peki tam olarak nasıl ulaşacam numara dediniz ya program üzerinden mi ?Direk ara bence
Evet evet aynenPeki tam olarak nasıl ulaşacam numara dediniz ya program üzerinden mi ?
Merhaba iyi akşamlar diliyorum oncelikle. Ceylanpınarın bir köyünde ücretli öğretmenlik yapıyorum ancak sınıfımda oyuncağımız yok çok yere haber verdim ancak geri dönüt alamadım en son burda çareyi aramaya karar verdim.
Sizlerden ricam çocuklarınızın eskiyen, kullanmadığı, bıktığı, büyüdüğü için oynamadığı veya atmaya karar verdiğiniz oyuncakları varsa eger gondermek isteyen arkadaslar varsa adres verecem bu konuda gerekli hassasiyeti gostermenizi rica eder tekrar iyi aksamlar diliyorum
Okulun adı han ilk öğretim okulu anasınıfıBuradan oyuncak yardımı yapmak isteyen kişiler için okulunuzun adını yazar mısınız lütfen, kargo gönderimi içinde okul adresinizi verirsiniz.
Tamam teşekkür ederim ordan ulaşmaya çalışacamEvet evet aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?