anasayfanın görünümünde en üstteki menü kısmı kayboldu

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
613
448
sanırım yanlışlıkla yaptım, eski haline döndüremedim. şu an anasayfa bu şekilde görünüyor, en üstteki bölüm kayboldu.

pw4RLJw.jpg

Sorununuz halen devam ediyor mu ?

Internet explorer veya chrome gibi değişik bir browser ile denediğiniz de de aynı görüntüyü mü alıyorsunuz ?
sanırım yanlışlıkla yaptım, eski haline döndüremedim. şu an anasayfa bu şekilde görünüyor, en üstteki bölüm kayboldu.

pw4RLJw.jpg

sadece url diyor, bilgisayardan resim yüklenmiyor?
bir de anasayfa ve altındaki yeni mesajlar diye başlayan iki buton satırı en üste dayandığından en üstteki üye giriş kısmı da gözükmüyor. ben bir üyeye mesaj atmaya çalışarak üye olun/kullanıcı girişi kısmını görebildim.

micranın yüklediği ekran görüntüsüyle aynı. anasayfa butonu en üste dayanmış durumda. logonun üstüne biniyor.

micranın yüklediği ekran görüntüsüyle aynı. anasayfa butonu en üste dayanmış durumda. logonun üstüne biniyor.
Peki
kullandığınız browser ın versiyonunu öğrenme şansınız var mı ?
Chrome için menüde Google Chrome Hakkında yazan yere tıklarsanız görebilirsiniz.

tamamen yeniledim ama aynı şekilde duruyor.

Sizden bir ricam daha olacak

Ben server cachelerini temizlerim
Shift ve Yenileme ikonuna tekrar basabilir misiniz ?

Birde şu anda ben chrome kullanıyorum benim kullandığım versiyon Version 32.0.1700.72 m

İLk dediğimi yaptıktan sonra sürümünüzü güncelleyebilir misiniz ?

shiftle yenilemiştim zaten. tekrar yeniledim. bir değişme yok. sürümüm güncel durumda gözüküyor.

shiftle yenilemiştim zaten. tekrar yeniledim. bir değişme yok. sürümüm güncel durumda gözüküyor.
İlginç :(
Ben hiç bir browserda bu sorunu göremiyorum. Sizin internet explorer da düzgün görüntüleyip chrome da sorunlu görmeniz muhtemelen bir browser ayarı veya browser a kurulmuş bir eklenti sebebiyle olabilir.

Sizden ricam :
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum-f103/
http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php
http://www.kadinlarkulubu.com/dolmalar-f402/

bu sayfalara girebilir misiniz ?

Bu sayfalarda sorunyaşıyor musunuz ?

o sayfalar da sorunlu. bende adblock yüklü. belki ondan olabilir. daha önce sorun yoktu. bir de dediğim gibi bilgisayardan resim yüklenmiyor. url kabul ediyor sadece. bu yeni düzenleme mi yoksa sorun mu acaba?

başka eklentiler de varmış. bir de mesaj düzenleme kısmı da yok. diğerlerine de baktım bir tek chrome da böyle.

ben de chrome kullanıyorum, sizdeki görüntünün aynısı çıkıyor bende de. ana sayfa, forum takip, bloglar vs. en tepede.

o sayfalar da sorunlu. bende adblock yüklü. belki ondan olabilir. daha önce sorun yoktu. bir de dediğim gibi bilgisayardan resim yüklenmiyor. url kabul ediyor sadece. bu yeni düzenleme mi yoksa sorun mu acaba?
Adblock u geçici bir süre devre dışı bırakma şansınız var mı ?

adblock'u kaldırdım düzeldi bende. sanırım sorun ondan kaynaklanıyor.

duraklatınca bende de düzeldi.

Anladım adblock sadece chrome da mı çalışıyor ? Yoksa virüs programının adblock özelliği mi var ?

Bu arada bilgisayardan resim upload etme özelliğinde kullandığımız yahoo servislerinde bulunan güvenlik açığı sebebiyle durduruldu.

Ama bende sağ alt tarafta temel yükleyici seçeneği geliyor. Sizde o da gelmiyor mu ?

$temel_yukleyici.jpg

Back