• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anasayfa/ Türkiye / Nazlı Ilıcak'a büyük şok 18/12/2013 23:04| Nazlı Ilıcak'a büyük

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Nazlı Ilıcak son dönemde eleştirel yazılarıyla dikkat çekiyordu. Hürriyet .com.tr'ye konuşan Ilıcak, gazete yönetiminin ayrılık gerekçesini, "fikir ayrılığı" olarak bildirdiğini söyledi.

Ilıcak'ın Odatv'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

" Sabah gazetesinin işime son verdiği doğru. Bugün itibariyle gazeteyle ilişkim kesildi. Gerekçe olarak aramızdaki fikir uyuşmazlığı gösterildi. Gazete yönetimi aramızda fikir uyuşmazlığı olduğuna dair bir kanaat besliyor. Sabah gazetesi son dönemde manşetlerinde benim yazdıklarımdan, görüşlerimden farklı bir tavır alıyor. Görevime son verilmesinde bunun etkili olduğunu sanıyorum."
Radikal

Ah şu eleştiri. Yılandan korkmuyoruz eleştirilmekten korktuğumuz kadar. Oysa ne kadar güzeldir, herkes sana "mükemmmelsin" derken aslında şunu şöyle yapsan daha iyi olur, diyen biri. Kimse mükemmel değildir. Her birimizin eksiği, kusuru, yalanı, dolanı, söylemediği şeyleri vardır. Herkes karşımızda eğilmekten gözümüzdeki çapağı göremezken, bir kişinin doğrulup, onu alması ne kadar güzeldir. Dostu sen kazan düşmanı analar doğurur demiş atalar. Doğru söyleyen, yalakalık etmeyen,eleştirileri ile seni iyiye, doğruya taşıyan dostu sen kazan, doğru gördüğünü yalan sayan, yanlışını bulunca yerden yere yere vuran, arkandan kuyunu kazan düşmanı analar doğurur.

Son düzenleme:
nazlı ılıcak, aylardır akp ye muhalif zaten. o zaman da kk da konusu olmuştu. "gemiyi ilk fareler terkeder" demiştik. o geminin batacağının kokusu çok önceden çıkmıştı yani. nazlı ılıcak gibiler asla kaybeden tarafta yer almaz. prensibi olmayan, her zaman iktidar odaklarına yakın duran bir kadın. şimdi takipteyim, nazlı hanım hangi siyasiye yakın duracak merakla bekliyorum. :))

Back