Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulunda terleme sorunu

sağolun kızlar ben de alayım şu termal atletten.benim kız da iki koşuyor terliyor ve malesef çok çabuk hasta oluyor ve her hasta olmasında 1 saat buhar için hastane acilde soluğumuzu alıyoz...4 yaşında ve kreşe vemeyi düşünüyrm....

termal atlet satan sitenin adını mesaj olarak yazarmısnız çok acil ihityacımız var oğlum bronşit oldu yardımcı olursanız çok sevinirm.

termal atlet yani terleme atletini nette araştırmama ragmen web adresini bulamadım mark&spencer ları aradım elerinde varmı diye, stokları tükenmiş en sonunda bir tanesinde bulabildim 3 tanesi 40 lira tane alacak olursanız pahallı 20 lira hemen denedim yaklaşık 5 saat boyunca hiç terleme yapmadı oğlum çok hiperaktif ve ben 5 satte normalde 3 atlet değiştiryorum nasıl oluyor anlayamadım çocuk terliyor bakıyorum sırtı hafif nemli 2 dakkka sonra baktıgımda kupkuru benim kaygım acaba içerdiği maddenin vücuda bir zararı olurmu ama sonuç olarak on numara kesinlikle öneririm .

Slm
ben Marks&Spencer daki thermal atletlerden kullanıyordum ama onunla da terliyor ve sırtına da geçiyordu. Termal atler zaten çok sıcak tutuyor daha çok terliyor.

Aynı sorun benim kizimdada var bu yüzden hayat işkence ona da bana da ,termal atlet ise yaradı demiş bı anne , yasasin kurtulduk hasta olmaktan dedim fakat diğer anne ise yaramadı yine terliyor demiş eee ne yapicak bu anneler bu ter sorunuyla ? Başka öneriler varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…