Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulunda terleme sorunu

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
46
İstanbul
Arkadaşlar oğlum anaokuluna gidiyor ve koşturdukça çok terliyor.atletlerini değiştirecek kimse de yok.sırtına bez koyuyorum terleyince öğretmene söylesin diye ama onuda unutuyor.haliyle gribal enfeksiyon durumlarına maruz kalıyoruz.yün atlet kullanımını önermişler bazı yerlerde okudum.sizler bu terleme konusunda neler yaptınız.yün atlet giydirsem daha da sıcak olmaz mı.tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

bana da yün daha sıcak olur gibi geldi,
bizde de terleme sorunu var, okulda yedek atlet, sweat var, terleyince yardımcı ablaları değiştriiyo üstünü,
bende okula giderken ince bi sweat ve üstüne yelek tarzı bişeyler giydiriyorum, çünkü sabahtan az serin olsa da sonra okul çok sıcak oluyo, sıcaklayınca çıkar diyorum oğluma
tüm bunlara rağmen yine bazen terleyip soğudu için hasta oluyor ama,
acaba kağıt havlumu koysan sırtına, yada tülbent, onlar terleyince teri emer sanıyorum

yün atlet olmaz..
ogretmenıne 3 adet atlet bırakın ve terledıgınde kendısı degıstırır emın olun..
bıde cocuklar ıcın ozel tasarlanmıs terlemelerını engellemeyen ama terı vucuda degdırmeyen ozal atletler var onlarda cok kullanıslı ve gercekdende hasta etmıyo cocugu..

nerden bulabiliriz bu atletleri canım,ilk kez senden duydum

Ben de bunu şimdi öğrendim , nette termal atlet diye ararsanız online satış yapan bir site var. Bir de okuduğuma göre Marks and Spencer da satılıyormuş. :)

üstüne giydiği uzun kollu lacost tarzı oldukça ince bizimde.tembihlesemde unutuyor malesef.bir yardımcı ablamız olsaydı çok iyi olacaktı. yardımcı biri olmadığından öğretmenede çok yüklenmek istmiyorum.ama mutlaka konuşup yardım isticem yarın.
nerden bulabiliriz bu atletleri canım,ilk kez senden duydum
ben M&S da görmüştüm ama 6 yaş grubu yok demişti görevli.çok güzel ürünlerdi.araştırıcam bende.
yün atlet banada fazla gibi geldi gerçekten,teri emiyor falan diye okuyunca belki dedim bilen kullanan yazar o sebeple sormuştum.ama o termal tarz atletleri araştırıcam.

aaa hiç duyamdım canım ya, keşke evvelden haberim olsaydı:hulya:

ya işte yardımcı abla olmayınca çok zor, böyle şeyleri öğretmenden istemek bana da pek doğru gelmiyor, çünkü eğitim öğretimle değil öz bakımla alakalı işler, düşünsene en az 22 kişiler hepsiyle böyle tek tek şuyuna buyuna baksa eğitim öğretime zaman kalmaz, diğer taraftan terleyince napcak çocuk bilmiyo, zor valla
:hulya:

ben yün atlet denedim çocuk dahada fena terledi hemde bunalırcasına . hatta gece o kadar terlemiştiki s içindeydi resmen teride hiç emmemişti. birkaç yerde iyi yorumlar okumuştum ama ben hiç kullanışlı bulmadım . termal atletleri bende duydum ama hiç kullanmadım.

hayır anaokulu ogretmen adayım ayrıca ozel bı yerde gorev alıyorum ogretmenın yardımcısı olmaması buna engel degıldır sız rıca edın zaten her anaokulunda yedek atletlerı kuyafetlerı dolabı oluyo..
ogretmende saygı ıle karslar bunu marks&spencer de var ..ıanın cok memnun kalıcaksınız gercekdende bıtane olsun saglıklı olsun..terledıgınde hata tmıyo asla cunku bı cok arkadasım kullanıyo cocuguna vede cok memnunlar..sızede tavsıye edım dedım konuya uygun cunku..astım hastası olan bı kızım var manevı kızım oda devamlı terlıyo ve hemend egıstırılmesı gerekıyo annesı almısdı cokda memnun kalmısdı..arastırın gercekdende suan hayat okadar ılerlemıskı herseye bı care cozum var..

canım özel mesaj atayım dedim ama mesaj kutun doluymuş:hulya:

bu gün konuştum rica etim öğretmeninden.yedekleri var okulda ama ben küçük bir çantada sınıftaki dolabına koysun diye verdim.yedek kıyafetleri sınıf dışındaki dolapta.öğretmenede söyledim daha önce dediğim gibi onuda sıkmak istemiyorum.sonuçta tek başına.işi zor birde özel isteklerle bunalmasından korkuyorum.okulda çok sıcak malum.bu gün m&s aradım termal atletller için konuştum.bana yakın şubesinde kalmamış ama diğer mağazalarda var dedi.ikili takım olarak satılıyormuş.ilk fırsatta alıp deneyeceğim.

ogretmenı ne dedı ?..
merak ettım..cunku boyle bı durumda cocukla ılgılenmeme gıbı bişi olmaz..
hatta gecende bı ogretmen arkadasım var onunda 22 ogrencısı var ve yardımcısı yok cocuklarla cok ılgılı bı kız ogrencısı cok terlıymıs degıstırmek ıstemıs atletı yokmus yedek..oda sınıfa kullanılmamıs bı kac tane bırakmısdı kısa kollu erkek cocuklarına daha cok gıydırılen atletlerden gıydırmıs ve velı ertesı gunu kendısıne not gondermısdı neden kızıma erkek atletı gıydırdınız dıye!..demıyokı cocugum hasta olmaması ıcın yapmıssınız teşekkurler tam tersıne gıtmesıne cok kızmışdım bende..

benm ogluşumda acayip terlerr kiloluda yawrum
ögretmen özellikle geçen not yazmış
yedek kıyafet istemiş
ben göndermiştim ama göndermeyen veliler var göndersin lütfen demiş
ama birde bakıcı annemiz var
o degiştiriyor

yün atlet dicektim
benim eşim bir ara kulllndı ama artık havalar ısınmaya başladı
çocuk ona bi alışırsa yazın kendini toplayamazz
bence giydirmee

saolsun değiştirmiş.
açıkçası benimde çok kızdığım veliler var gerçekten.karşılıklı olarak saygı çerçevesinde olmalıyız veliler ve öğretmen.ben öğretmen ne kadar saygı görürse işini o kadar iyi yapar diye düşünüyorum.herşeyi öğretmenden beklemeden fiklirlerimi paylaşıyorum ona danışıyorum.işi zor ve tek başına birde veliler kırarsa onu tavırları çocuklarımıza yansır.

ya işte bazı veliler böyle oluyo kimisi sürekli bişeylerden şikayet ediyo bişiler istiyo o veliler gibi görünmekten korktuğumdan ben bişey isteyemiyorum öğretmenden valla, utana sıkıla bi kaç defa oğlum gözlüğünü silermisiniz çizim çalışmalarından önce diye rica edebildim, bi kaç gün sildi sonra silmedi, ne diyebilirim ki şimdi, aslında okulun en iyi öğretmeni, severiz kendisini, bi şikayetimiz yok öğretmenden, empati yapmaya çalışıyoruz

sorununu çözmene sevindim canım, şu atletlerden bende araştırayım, büyük kolaylık olur valla, keşke önceden haberimiz olsaymış:hulya:

ben henüz alamadım ama mutlaka alıcam.yazarım sonuçları..

evde gözlükleri hiç kirlenmiyo, okulda nasıl o kadar pisletiyo anlamıyorum,
valla acilen silmesini öğretmem lazım ama silemesi gerektiği anı fark etmiyo ki

evde gözlükleri hiç kirlenmiyo, okulda nasıl o kadar pisletiyo anlamıyorum,
valla acilen silmesini öğretmem lazım ama silemesi gerektiği anı fark etmiyo ki
ogluna ogretmen gerekmezmı canım..
bazı işlerını kendısı yapabılır ama gozluk ogretmenın aklına gelmıye bılır..
ınan bende unutabılırım şahsen ..
ozelıde actım senıın ıcın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…