Aynen öyle neymiş bazı veliler hergün beslenme hazırlamak istemiyorlarmış.devlet okullarında ilkokulda da beslenme götüeülmüyormu? Hatta mercimek köftesi ayran turşu salata diye bir menü de vargün yapıyoruz yaDaha neler mercimekli köfteler
Herkes bireysel kendi çoçuğunun yemeğini yapsın
Toplu yemek nedir eğer toplu olacaksa güzel hijyenik yemek firmayla anlaşılsın zaten ücret bölüşülür...bazı işgüzar veliler yüzünden alınan saçma karar gibime geldi
İşte kendi çocuklarına kendi elleriyle beslenme hazırlamayan mantık az olsun kendi elinle olsun hala eski ev günlerinden kalan kişilerAynen öyle neymiş bazı veliler hergün beslenme hazırlamak istemiyorlarmış.devlet okullarında ilkokulda da beslenme götüeülmüyormu? Hatta mercimek köftesi ayran turşu salata diye bir menü de vargün yapıyoruz ya
Esnaf lokantası gibii kurufasulye pilav ne yaa..benım kızım sabah 8 bucuktan 12 bucuğa kadar okulda.menüyü herkes kendı getırıyor.menude tost börek sut ayran köfte aperatıf yıyecekler oluyor..öğretmenle konusun ama topluluk ne derse o..ek sız olunca sanmam degışsın.sınıf mevcudu 20 olsa 20 gunde bır sıze sıra gelecek o gune bı yakınınızı annenızı falan çagırın ya o yapsın bebekle ilgilensın yadaa..o şekilde olabılır..Merhaba arkadaşlar kızım bir ilkokulun anasınıfına yarım gün başladı.12 30 da gidiyor 17 15 te çıkıyor.Alıştırma sürecinde okula gidememiştik o hafta toplantı yapılmış öğle yemeği okulda yenilsin hergün sırayla bir anne listedeki menüyü getirsin diye karar alınmış.ben toplu beslenme istemiyorum çünkü küçük bebeğim olduğu için 20 kişilik bir menü hazırlamak ve götürmek benim için çok zor.menü örneği vereyim;kuru fasulye pilav salata yoğurt.bu konuya itiraz ettik bazı veliler ve tekrar toplantı yapılacak.Dediğim gibi ben o kadar şeyi taşıyamam bu konuda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırmısınız.Gerekirse bakanlığa da bildirmeyi düşünüyorum.